Još jedna od mogućnosti: Vito Tourer za privatne svrhe.

Raznovrstan kao i vaše vožnje.

Vito. Hoće, može, deluje.

Želite uvek da budete spremni? Ne možete da odolite novim izazovima? Svesno odrađujete svoj posao? Onda je Vito Tourer odličan za vas. Jer vas Vito Tourer pokreće dalje – na putu, kao i u uspehu vašeg preduzeća. U pogledu ekonomičnosti i kvaliteta je isto toliko ugledan koliko i u pogledu varijabilnostii i bezbednosti. On je ipak specijalista za profesionalni prevoz putnika - kojeg je osmislio stručnjak za namenska vozila.

Zahvaljujući inovativnim pomoćnim i sigurnosnim sistemima još se bezbednije približavate svojim ciljevima. Bilo sa pogonom na zadnjim točkovima ili sa pogonom na svim točkovima, kao Vito Tourer BASE, PRO ili SELECT: Jednostavno birate odgovarajuće vozilo za vaše namene.

Gusta mreža Mercedes-Benz partnera svojim obimnim uslugama obezbeđuje trajnu solidnu pouzdanost Vito Tourer-a. Poverite održavanje i popravke vašem Mercedes-Benz servisu. On najbolje poznaje vaše vozilo. Na taj način će VitoTourer biti dugo vaš dragocen partner.

Mercedes-Benz kombi vozila. Born to run.

Istaknuta obeležja.

  1. Fleksibilnost
  2. Bezbednost
  3. Komfor
  4. Ekonomičnost
  5. Kvalitet
Dodatne mogućnost.

Kojem god se cilju približavate: Vito Tourer vam pomaže da uspešno stignete do cilja. Jer 3 modela BASE, PRO i SELECT mogu precizno da se usklade prema vašim potrebama i potrebama vaših putnika. Ako vam je potrebno veoma komforno vozilo za putovanja ili transfer do/od hotela, onda je Vito Tourer SELECT sa 2 klupe sa 3 podeisva sedišta najbolji izbor. Ako želite putnicima da udovoljite svetlom i vazduhom, možda ćete poručiti opcioni panoramski klizni krov. Želite izuzetno svestran taksi ili klupsko vozilo? Onda treba da upoznate Vito Tourer PRO. Vito Tourer BASE vam se nudi za prevoz tima do odredišta.

U zavisnosti od dužine vozila, u prostoru za putnike možete 2 reda sedišta da opremite sa klupama sa 2 i 3 sedišta, a u vozilu ekstra dugačke varijante možete da opremite čak 3 reda sedišta. Da bi se došlo na maksimalan broj od 9 sedišta, izaberite 3 reda sedišta u prostoru za putnike (2-2-3-sedišta) ili se odlučite za klupu za suvozača u prednjem delu i dve klupe sa 3 sedišta pozadi. A najbolje od svega je: I u privatnim vožnjama imate korist od svestranosti Vito Tourer-a.

Potpuno bezbedno – na svim putovanjima.

Od primernih sigurnosnih sistema i pomoćnih sistema svi imaju korist: Vi, vaš suvozač, pa čak i ostali učesnici u saobraćaju. Na primer od pomoćnog sistema pri udarima bočnog vetra i pomoćnog sistema za upozorenje na pospanost ATTENTION ASSIST, najnovija generacija elektronskog programa stabilnosti ADAPTIVE ESP®, kao i zaštita sa do 6 vazdušnih jastuka1. Pomoću spasilačke nalepnice sa QR-kodom, koja se nalazi na B-stubu, spasioci mogu direktno da skeniraju karticu za spašavanje specifičnu za vozilo.

Istaknuti sistem je COLLISION PREVENTION ASSIST, koji i van gradova nadzire rastojanje do prednjeg vozila i koji može da upozori na moguću koliziju. Kamera za vožnju unazad i preventivni zaštitni sistem za putnike PRE-SAFE® su dostpuni, kao opcija. Ako želite dodatno da proširite sigurnosnu opremu vašeg Vito Tourer-a , sigurno ćete nešto naći u dodatnim sigurnosnim opremama2. Svi imaju nešto zajedničko: Pomažu vam da bezbednije stignete do svog cilja.

Fascinantno koliko radno mesto može da bude udobno.

Sada prelazimo na prijatne strane vašeg posla:Vito Tourer će vas njegovom prostornom unutrašnjosti baciti u najbolje radno raspoloženje. Sedišta odlikuju čvrste tekstilne navlake, a na ergonomskom tapacirugu možete udobno da sedite i na dugim putovanjima. U hladno godišnje doba je opciono grejanje sedišta za vozača i suvozača dragocen dodatak.. Opcionom klupom sedišta za suvozača, napred imate mesta za 2 suvozača.

Zahvaljujući električnom servo upravljaču i opcijama TEMPOMAT-a, multifuncionalnom upravljaču sa podesivim stubom upravljača i višenamenskom računaru za čuvanje i praćenje podataka vožnje s lakoćom vozite do radnih mesta. Opcioni klima-uređaj, odn. automatska klimatizacija pomaže da ostanete hladne glave.

Audiosistemi koji su dostupni, kao opcija, obezbeđuju tokom vožnje najbolju povezanost i dobru zabavu, a sa navigacionim sistemima 40 i Becker® MAP PILOT3 osiguravaju i da brže stignete do cilja. Ako želite dodatno da povećate vrednost Vito Tourer-a, poručite opcioni hrom paket unutrašnjosti. 4. S obzirom da svaki uspešni poduhvat počinje dobrim spremištem, Vito Tourer smo opremili brojnim pregradama za odlaganje.

Napredak zahvaljujući visokoj pouzdanosti.

Onaj ko štedljivo upravlja resursima, uvek je rado viđen partner u preduzeću. Zbog toga, Vito Tourer ima sve ostavrenje većeg uspeha vašeg preduzeća pomoću ekonomičnosti. Tipična Mercedes-Benz pouzdanost i dugotrajnost su primerni. Oni obezbeđuju da vaš Vito Tourer bude na raspolaganju kada vam je potreban. Pored toga, tome doprinose i dugi servisni intervali od 40.000 km. Odličan kvalitet proizvoda je inače najbolji preduslov da se budžet za troškove održavanja i popravke održava niskim. Da bi Vito Tourer i nakon mnogo godina izgledao u odličnom stanju, opremili smo ga odličnom zaštitom od korozije i između ostalog potpuno pocinačnom karoserijom.

Spreman kada ste vi spremni.

Treba brzo da počnete ceniti vaše Vito vozilo kao partnera. Stoga činimo sve za dugotrajan i pouzdan odnos. Pri isporuci dobijate napredno vozilo Mercedes-Benz kvaliteta, koje je uspešno izdržalo 5,5 miliona probnih kilometara i opsežna ispitivanja.. Vito je konstruisan za teške zahteve za poslovno namensko vozilo.. A njegova opsežna zaštita od korozije sa potpuno pocinkovanom karoserijom obezbeđuje da i nakon mnogo godina još uvek odlično predstavlja vaše preduzeće .

To je sigurno: Vito vozilom se odlučujete za vozilo, na koje možete da se oslonite. On će vas podržati u svim vašim zadacima, zahvaljujući maksimalnoj raspoloživosti. Jer za nas „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ nije samo moto, već i obećanje.

1

Vazdušni jastuk za vozača i vazdušni jastuk za suvozača spadaju kod svih Vito Tourer vozila u standardnu opremu. Dodatno su dostpuni bočni vazdušni jastuci za grudni koš i karlicu i vazdušne zavese na prednjoj strani, odn. vazdušne zavese na prednjoj i zadnjoj strani.

2

Pogledajte standardnu i dodatnu opremu bezbednost, kao i www.mercedes-benz.de

3

Navigacioni sistem Becker® MAP PILOT dostupan samo u kombinaciji sa Audio 15.

4

Hrom paket unutrašnjosti spada u obim opreme vozila Vito Tourer SELECT.

Uvek na usluzi.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Pomoćni sistem za zadržavanje kolovozne trake

Pomoćni sistem za nadgledanje mrtvog ugla

PRE-SAFE® sistem

Aktivni pomoćni sistem pri parkiranju

Automatsko svetlo za vožnju

Raznovrstan kao i vaše vožnje.

Svako može da stigne do cilja. Vi tražite da ga pređete. Zbog toga kod Vito Tourer-a postoji izbor 3 vrste motora visokog obrtnog momenta, kao i vrste pogona pogon na zadnjim točkovima i pogon na svima točkovima. U zavisnosti od toga što planirate i kuda se krećete: Izaberite svoje vozilo sa pogonom, koje odgovara vašem profilu primene i željenom načinu vožnje.

Opcioni 7-stepeni automatski menjač 7G-TRONIC PLUS održava komfor vožnje visokim i potrošnju niskom tokom vožnje. Standardni 6-stepeni manuelni menjač takođe uverava ujednačenim balansom agilnosti i efikasnosti. Za koju god varijantu pogona da se odlučite: serijskim elektromehaničkim servo upravljačem, prilagođenim komfornim oslanjanju i nezavisnim vešanjem točkova u Vito Tourer-u uživate u efikasnosti, načinu vožnje i komforu vožnje na nivou putničkog vozila...

Lorem Ipsum