Vito Tourer. Pokreće porodicu.

Daje mnogo prostora vašim idejama.

Konfiguriši sada

Otvara nove horizonte – u svakodnevnici i slobodnom vremenu.

Vito Tourer može da prihvati do 8 osoba plus vozač, olakšava vašu svakodnevnicu i otvara vam nove horizonte u slobodnom vremenu. Kao što to i očekujete od vozila Mercedes-Benz, sigurnosna oprema se nalazi na uzornom nivou. Na najnovijem nivou se nalaze i snažni pogono za Vito Tourer. Ako poručite jedan od dva dizajn paketa Vito linija SPORT ili sportski paket spoljašnjosti, možete vidjeti na prvi pogled njegove sportske karakteristike. Osim toga, 3 opciona zvučna sistema, kao i rešenja za povezivanje od Mercedes me donose digitalni svet u vaš Vito.

Mercedes me connect – inteligentno umreženi

Više komfora, više sigurnosti, više slobodnog vremena

Mercedes me connect umrežava vozilo sa digitalnim svetom i omogućava povezivanje vozila sa internetom. Koliko je napunjen rezervoar? Da li je vozilo zaključano? Ovo su primeri pitanja na koja Mercedes me connect daje odgovore.

Dobra zabava, najbolje informacije.

Sistemi za informisanje i komunikaciju sa brojnim interfejsima, na zahtev, obezbeđuju najbolje veze i dobru zabavu. Rukovanje opcionim multimedijalnim sistemima Audio 30 i Audio 40 preko ekrana osetljivog na dodir je intuitivno i komforno.

Vito Tourer, Audio 40

Audio 40

Vito Mixto, Audio 10

Audio 10

Vito Mixto, Audio 30

Audio 30

Ovde možete da uživate u svakoj vožnji.

Vito Tourer
[*] Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim CO2 emisijama kod novih putničkih vozila možete pronaći u „Smernicama o potrošnji goriva, CO2 emisijama i potrošnji električne energije novih putničkih vozila“, koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum