Vito Tourer privatno vozilo | Mercedes-Benz transporter
Vito Tourer

Vito Tourer. Pokreće porodicu.

Daje mnogo prostora vašim idejama.

Konfiguriši sada

Otvara nove horizonte – u svakodnevnici i slobodnom vremenu.

Vito Tourer može da prihvati do 8 osoba plus vozač, olakšava vašu svakodnevnicu i otvara vam nove horizonte u slobodnom vremenu. Kao što to i očekujete od vozila Mercedes-Benz, sigurnosna oprema se nalazi na uzornom nivou. Na najnovijem nivou se nalaze i snažni pogono za Vito Tourer. Ako poručite jedan od dva dizajn paketa Vito linija SPORT ili sportski paket spoljašnjosti, možete vidjeti na prvi pogled njegove sportske karakteristike.

Dobra zabava, najbolje informacije.

Sistemi za informisanje i komunikaciju sa brojnim interfejsima, na zahtev, obezbeđuju najbolje veze i dobru zabavu. Rukovanje opcionim multimedijalnim sistemima Audio 30 i Audio 40 preko ekrana osetljivog na dodir je intuitivno i komforno.

Vito Tourer, Audio 40

Audio 40

Vito Mixto, Audio 10

Audio 10

Vito Mixto, Audio 30

Audio 30

Ovde možete da uživate u svakoj vožnji.

Vito Tourer

Ovde možete preuzeti brošuru vozila.

[*] Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim CO2 emisijama kod novih putničkih vozila možete pronaći u „Smernicama o potrošnji goriva, CO2 emisijama i potrošnji električne energije novih putničkih vozila“, koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).