Pokreće preduzeća dalje: Vito Tourer.

Dodatne mogućnost.

Vito. Hoće, može, deluje.

Želite uvek da budete spremni? Ne možete da odolite novim izazovima? Svesno odrađujete svoj posao? Onda je Vito Tourer odličan za vas. Jer vas Vito Tourer pokreće dalje – na putu, kao i u uspehu vašeg preduzeća. U pogledu ekonomičnosti i kvaliteta je isto toliko ugledan koliko i u pogledu varijabilnosti i bezbednosti. On je ipak specijalista za profesionalni prevoz putnika - kojeg je osmislio stručnjak za namenska vozila.

Zahvaljujući inovativnim pomoćnim i sigurnosnim sistemima još se bezbednije približavate svojim ciljevima. Bilo sa pogonom na zadnjim točkovima ili sa pogonom na svim točkovima, kao Vito Tourer BASE, PRO ili SELECT: Jednostavno birate odgovarajuće vozilo za vaše namene.

Gusta mreža Mercedes-Benz partnera svojim obimnim uslugama obezbeđuje trajnu solidnu pouzdanost Vito Tourer-a. Poverite održavanje i popravke vašem Mercedes-Benz servisu. On najbolje poznaje vaše vozilo. Na taj način će VitoTourer biti dugo vaš dragocen partner.

Mercedes-Benz kombi vozila. Born to run.

Istaknuta obeležja.

  1. Ekonomičnost
  2. Bezbednost
Napredak zahvaljujući visokoj pouzdanosti.

Onaj ko štedljivo upravlja resursima, uvek je rado viđen partner u preduzeću. Zbog toga, Vito Tourer ima sva ostvarenja većeg uspeha vašeg preduzeća pomoću ekonomičnosti. Tipična Mercedes-Benz pouzdanost i dugotrajnost su primerni. Oni obezbeđuju da vaš Vito Tourer bude na raspolaganju kada vam je potreban. Pored toga, tome doprinose i dugi servisni intervali od 40.000 km. Odličan kvalitet proizvoda je inače najbolji preduslov da se budžet za troškove održavanja i popravke održava niskim. Da bi Vito Tourer i nakon mnogo godina izgledao u odličnom stanju, opremili smo ga odličnom zaštitom od korozije i između ostalog potpuno pocinačnom karoserijom.

Potpuno bezbedno – na svim putovanjima.

Od primernih sigurnosnih sistema i pomoćnih sistema svi imaju korist: Vi, vaš suvozač, pa čak i ostali učesnici u saobraćaju. Na primer od pomoćnog sistema pri udarima bočnog vetra i pomoćnog sistema za upozorenje na pospanost ATTENTION ASSIST, najnovija generacija elektronskog programa stabilnosti ADAPTIVE ESP®, kao i zaštita sa do 6 vazdušnih jastuka1. Pomoću spasilačke nalepnice sa QR-kodom, koja se nalazi na B-stubu, spasioci mogu direktno da skeniraju karticu za spašavanje specifičnu za vozilo.

Istaknuti sistem je COLLISION PREVENTION ASSIST, koji i van gradova nadzire rastojanje do prednjeg vozila i koji može da upozori na moguću koliziju. Kamera za vožnju unazad i preventivni zaštitni sistem za putnike PRE-SAFE® su dostpuni, kao opcija. Ako želite dodatno da proširite sigurnosnu opremu vašeg Vito Tourer-a, sigurno ćete nešto naći u dodatnim sigurnosnim opremama2. Svi imaju nešto zajedničko: Pomažu vam da bezbednije stignete do svog cilja.

1

Vazdušni jastuk za vozača i vazdušni jastuk za suvozača spadaju kod svih Vito Tourer vozila u standardnu opremu. Dodatno su dostpuni bočni vazdušni jastuci za grudni koš i karlicu i vazdušne zavese na prednjoj strani, odn. vazdušne zavese na prednjoj i zadnjoj strani.

2

Pogledajte standardnu i dodatnu opremu bezbednost, kao i www.mercedes-benz.de

Uvek na usluzi.

Raznovrstan kao i vaše vožnje.

Svako može da stigne do cilja. Vi tražite da ga pređete. Zbog toga kod Vito Tourer-a postoji izbor 3 vrste motora visokog obrtnog momenta, kao i vrste pogona, pogon na zadnjim točkovima i pogon na svim točkovima. U zavisnosti od toga što planirate i kuda se krećete: Izaberite svoje vozilo sa pogonom, koji odgovara vašem profilu primene i željenom načinu vožnje.

Opcioni 7-stepeni automatski menjač 7G-TRONIC PLUS održava komfor vožnje visokim i potrošnju niskom tokom vožnje. Standardni 6-stepeni manuelni menjač takođe uverava ujednačenim balansom agilnosti i efikasnosti. Za koju god varijantu pogona da se odlučite: serijskim elektromehaničkim servo upravljačem, prilagođenim komfornim oslanjanju i nezavisnim vešanjem točkova u Vito Tourer-u uživate u efikasnosti, načinu vožnje i komforu vožnje na nivou putničkog vozila.

[*] Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim CO2 emisijama kod novih putničkih vozila možete pronaći u „Smernicama o potrošnji goriva CO2 emisijama i potrošnji električne energije novih putničkih vozila“, koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum