Vito Tourer poslovno vozilo | Mercedes-Benz Transporter
Vito Tourer

Vito Tourer: svestran kao i vaši putnici.

Vaš način za ubrzani uspeh.

Konfiguriši sada

Stručnjak za profesionalni transport putnika.

Vito Tourer prihvata do 8 osoba plus vozač. Ali midsize kombi sa zvezdom nudi mnogo više: pogoni sa niskom potrošnjom svakim pređenim kilometrom trajno doprinose vašem ekonomskom uspehu. Kao što to i očekujete od vozila Mercedes-Benz, bezbednosna oprema sa tehnički kompletnim sistemima pomoći se nalazi na uzornom nivou. Na najnovijem nivou se nalaze i 3 opciona zvučna sistema i rešenja za povezivanje od Mercedes PRO, pomoću kojih možete uneti digitalni svet u vaš Vito.

Istaknute karakteristike.

  1. Bezbednost
  2. Ekonomičnost
  3. Povezanost
Stignite do cilja uz uzornu bezbednost.

Od uzornih sistema za bezbedost i pomoć u vozilu Vito Tourer mogu da profitiraju svi: vi, vaši radnici i ostali učesnici u saobraćaju. U standardnu bezbednosnu opremu spadaju na primer pomoćni sistem pri udarima bočnog vetra i sistem za održavanje pažnje ATTENTION ASSIST. U to treba dodati i vazdušne jastuke i upozorenja na pojas za vozača i suvozača. Opciono su dostupni bočni vazdušni jastuci i vazdušne zavese. Na zahtev, podršku će vam pružiti aktivni pomoćni sistem pri kočenju i aktivni pomoćni sistem za održavanje rastojanja DISTRONIC, kao i pomoćni sistem za zadržavanje kolovozne trake i pomoćni sistem za nadgledanje mrtvog ugla.

Doživite lično vaše čudo ekonomičnosti.

Onaj ko štedljivo upravlja resursima, uvek je rado viđen partner u preduzeću. Među 5 dizel motora za Vito Tourer zasigurno ćete pronaći ekonomično rešenje za vaše zadatke. Karakteristična Mercedes-Benz pouzdanost i dugotrajnost će se pobrinuti da vaš Vito Tourer bude tu uvek kada vam je potreban. Pored toga, tome doprinose i dugi servisni intervali od 40.000 km.

Ostanite umreženi i kada ste na putu.

Sa vozilom Vito digitalni svet jednostavno ponesite sa sobom! Opcioni zvučni sistemi nude hands-free uređaj, kao i strimovanje muzike preko Bluetooth®-a i omogućavaju delimičnu integraciju pametnih telefona. Na taj način se posao obavlja na što je moguće ekonomičniji i prijatniji način – takođe zahvaljujući jednostavnom rukovanju.
Sve veći broj Mercedes PRO usluga povezivanja će vam pomoći da zadatke obavite što jednostavnije i ekonomičnije. Sveobuhvatna, opciona ponuda obuhvata sve od komunikacije za vozni park, preko logistike vozila sve do sistema za poziv u pomoć Mercedes-Benz.

Mercedes PRO: pojednostavljuje i ubrzava vaše poslovanje.

Pronađite odgovarajuća rešenja za vaše vozilo Vito.

Električna kombi vozila od Mercedes-Benz-a: pogodna za svakodnevnicu, ekonomična i specifična za branšu.

Doživite Vito Tourer i sa elektropogonom.

Ovde možete da uživate u poslu.

Vito Tourer

Ovde možete preuzeti brošuru vozila.

[*] Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim CO2 emisijama kod novih putničkih vozila možete pronaći u „Smernicama o potrošnji goriva, CO2 emisijama i potrošnji električne energije novih putničkih vozila“, koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).