Pokreće preduzeća dalje: Vito furgon.

Spreman kada ste vi spremni.

Vito. Hoće, može, deluje.

Želite uvek da budete spremni? Ne možete da odolite novim izazovima? Svesno odrađujete svoj posao? Onda se vi i Vito odlično slažete. Jer vas Vito pokreće dalje – na putu, kao i u uspehu vašeg preduzeća. U pogledu ekonomičnosti i kvaliteta je isto toliko ugledan koliko i pogledu fleksibilnosti i bezbednosti. Ipak ga je osmislio pravi stručnjak za namenska vozila.

Sa potrošnjom goriva od 5,7 l na 100 km [Vito furgon i Vito Mixto 116 CDI sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa 7G-TRONIC PLUS i dozvolom kao namensko vozilo (N1). potrošnja goriva, kombinovano: 5,8–5,7 l/100 km; CO2 emisije kombinovano: 153–150 g/km]1 ekonomičniji je nego ikada i svakim kilometrom održivo doprinosi vašem uspehu. Zahvaljujući inovativnim pomoćnim i sigurnosnim sistemima još se bezbednije približavate svojim ciljevima. Ponuda je jedinstvena i u pogledu vrsta pogona: pogon na prednjim točkovima-2, pogon na zadnjim točkovima ili pogon na svim točkovima – za vaše zadatke postoji pravi izbor.

Gusta mreža Mercedes-Benz partnera svojim širokim uslugama obezbeđuje trajnu pouzdanost Vito vozila. Poverite održavanje i popravke vašem Mercedes-Benz servisu. On najbolje poznaje vaše vozilo. Na taj način će Vito biti dugo vaš dragocen partner.

Mercedes-Benz kombi vozila. Born to run.

1

Vito furgon i Vito Mixto 116 CDI sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa 7G-TRONIC PLUS i dozvolom kao namensko vozilo (N1). Potrošnja goriva u naseljenom mestu/van naseljenog mesta/kombinovano: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; CO2 emisije kombinovano: 153–150 g/km. Realne vrednosti potrošnje, pored ostalog, zavise od mase vozila i izabrane opreme.

2

Vito Mixto sa pogonom na prednjim točkovima i dozvolom kao putničko vozilo (M1) privremeno nije dostupan u određenim zemljama od 06/2018. Za dodatne informacije, molimo da se obratite vašem Mercedes-Benz prodavcu.

Izdvojeni detalji.

  1. Ekonomičnost
  2. Bezbednost
Doživite lično čudo ekonomičnosti. Napredovanje zahvaljujući ekonomičnoj potrošnji.

Onaj ko štedljivo upravlja resursima, uvek je rado viđen partner u preduzeću. Stoga, Vito vozilo sve poseduje da bi njegovom ekonomičnosti vaše predueće bilo uspešnije. Sa sertifikovanim vrednostima potrošnje od 5,7 l na 100 km [Vito furgon i Vito Mixto 116 CDI sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa 7G-TRONIC PLUS i dozvolom kao namensko vozilo (N1). Potrošnja goriva, kombinovano: 5,8–5,7 l/100 km; CO2 emisije, kombinovano: 153–150 g/km]1 se ekonomično krećete. Vrednost koja može da služi kao uzor. isto kao tipična Mercedes-Benz pouzdanost i dugotrajnost. Ona služi za to, da vam Vito vozilo bude dostupno kada vam je potrebno. Pored toga, tome doprinose i dugi servisni intervali od 40.000 km. Odličan kvalitet proizvoda je inače najbolji preduslov da se budžet za troškove održavanja i popravke održava niskim. Da bi Vito vozilo i nakon mnogo godina izgledalo u odličnom stanju, opremili smo ga odličnom zaštitom od korozije i između ostalog potpuno pocinkovanom karoserijom.

Stignite do svog cilja. Uzornom bezbednošću. Potpuno bezbedno – na svim putovanjima.

Od primernih sigurnosnih sistema i pomoćnih sistema svi imaju korist: Vi, vaš suvozač, pa čak i ostali učesnici u saobraćaju. I tovar se odlično transportuje vašim Vito vozilom. Za vozilo su pomoćni sistem pri udarima bočnog vetra, pomoćni sistem za skretanje pažnje ATTENTION ASSIST, vazdušni jastuk za vozača, vazdušni jastuk za suvozača u Vito Mixto vozilu u kombinaciji sa dozvolom kao putničko vozilo (M1)2 kao i najnovija generacija elektronskog programa stabilnosti ADAPTIVE ESP® već standardni. Poslednje uključuje i tovar vozila u regulaciji dinamike vožnje. Pomoću spasilačke nalepnice sa QR-kodom, koja se nalazi na B-stubu, spasioci mogu direktno da skeniraju karticu za spašavanje speicifičnu za vozilo.

Istaknuti sistem je COLLISION PREVENTION ASSIST, koji i van gradova nadzire rastojanje do prednjeg vozila i koji može da upozori na moguću koliziju. Vazdušna zavesa i bočni vazdušni jastuk za grudni koš i karlicu za vozača i suvozača, kao i zaštitni sistem za putnike PRE-SAFE® su dostpuni, kao opcija. A ako želite da nadogradite sigurnosnu opremu vašeg Vito vozila, sigurno ćete nešto naći u dodatnim sigurnosnim opremama3. Svi imaju nešto zajedničko: Pomažu vam da bezbednije stignete do svog cilja.

1

Vito furgon i Vito Mixto 116 CDI sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa 7G-TRONIC PLUS i dozvolom kao namensko vozilo (N1). Potrošnja goriva u naseljenom mestu/van naseljenog mesta/kombinovano: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; CO2 emisije kombinovano: 153–150 g/km. Realne vrednosti potrošnje, pored ostalog, zavise od mase vozila i izabrane opreme.

2

Opciono za Vito furgon i Vito Mixto sa dozvolom kao putničko vozilo (N1), standardno za Vito Mixto u kombinaciji sa dozvolom kao putničko vozilo (M1).

3

Pogledajte standardnu i dodatnu opremu bezbednost, kao i www.mercedes-benz.de

Karoserija.

Dužina vozila
Kompakt
Dugačka varijanta
Ekstra dugačko
Površina tovarnog prostora
Velika zapremina tovarnog prostora
Dužina tovarnog prostora
Nosivost
3,97 m²
5,5 m3
2.586 mm
1.374 kg
4,38 m²
6,0 m3
2.831 mm
1.349 kg
4,76 m²
6,6 m3
3.061 mm
1.324 kg

Pouzdano se kreće.

Kvalitetna sigurnosna oprema kod Vita ukjljučuje npr. standardni pomoćni sistem pri udarima bočnog vetra i pomoćni sistem za skretanje pažnje ATTENTION ASSIST. Pored standardnog vazdušnog jastuka za vozača, opciono su dostupni vazdušni jastuk za suvozača, bočni vazdušni jastuk za grudni koš i karlicu i vazdušne zavese. Sistem za upozorenje na koliziju COLLISION PREVENTION ASSIST i pomoćni sistem za zadržavanje kolovozne trake i pomoćni sistem za nadgledanje mrtvog ugla doprinose bezbednosti, kao opcija.

Raznovrstan kao vaši zadaci.

Svako može da stigne do cilja. Vi tražite da ga pređete. Zbog toga kod Vito vozila kao prvog transportnog vozila u svojoj klasi postoji izbor 3 vrste pogona: pogon na prednjim točkovima, pogon na zadnjim točkovima i pogon na svim točkovima. U zavisnosti od toga što planirate i kuda se krećete: Izaberite svoje vozilo sa pogonom, koje odgovara vašem profilu primene i željenom načinu vožnje.

Opcioni 7-stepeni automatski menjač 7G-TRONIC PLUS1 održava komfor vožnje visokim i potrošnju niskom tokom vožnje. Standardni 6-stepeni manuelni menjač takođe uverava ujednačenim balansom agilnosti i efikasnosti. Za koju god varijantu pogona da se odlučite: serijskim elektromehaničkim servoupravljačem, komfornim prilagođavanjem oslanjanja i nezavisnim vešanjem točkova u Vito vozilo uživate u efikasnosti, načinu vožnje i komforu vožnje na nivou putničkog vozila.

1

Dostpuno za pogon na zadnjim točkovima i pogon na svim točkovima.

Lorem Ipsum