Obezbeđuje vaš kurs uspeha.

Uzoran nivo kod bezbednosne opreme.

Pored visokog nivoa bezbednosti u vožnji i pregledne karoserije, Sprinter donosi i velik izbor pomoćnih sistema. Moderni LED farovi i inovativni sistem brisača stakala povećavaju stepen opažanja.

Sistem aktivne pomoći za održavanje rastojanja DISTRONIC

Veća bezbednost nego ikada

Sistem aktivne pomoći za održavanje rastojanja DISTRONIC može da održava rastojanje od vozila ispred koje je podesio vozač i da ga tako rastereti, npr. tokom vožnje na autoputu ili u Stop-and-go saobraćaju.

Pomoćni sistem za nadgledanje mrtvog ugla sa upozorenjem na poprečni saobraćaj iza vozila

Pomaže prilikom promene kolovozne trake i isparkiravanja unazad.

Pomoćni sistem za nadgledanje mrtvog ugla sa upozorenjem na poprečni saobraćaj iza vozila svojim vizuelnim i zvučnim signalima upozorenja može da pomogne u sprečavanju nesreća pri promeni kolovozne trake i napuštanju parkinga kretanjem unazad.

Aktivni pomoćni sistem za zadržavanje kolovozne trake

Pomaže vozaču da održi pravac.

Aktivni pomoćni sistem za zadržavanje kolovozne trake može da detektuje nenamerno napuštanje kolovozne trake i da upozori vozača, kao i da eventualno vrati vozilo u kolovoznu traku aktivnom intervencijom kočenjem.

 

Paket za parkiranje sa kamerom za 360° 

Parkiranje i manevrisanje bez muke.

Paket za parkiranje sa kamerom za 360° pruža veliku pomoć pri parkiranju i manevrisanju, što može da poveća bezbednost i udobnost.

Aktivni pomoćni sistem pri kočenju

Pruža podršku od upozorenja do kočenja u kritičnoj situaciji.

Aktivni pomoćni sistem pri kočenju može da pomogne u sprečavanju nezgoda sa vozilima i pešacima ispred vas, odnosno da smanji posledice takvih nezgoda.