Digitalna dokumentacija vozila
Digitalna dokumentacija vozila

Kratki pregled: digitalna dokumentacija vozila.

Digitalna dokumentacija vozila za vaš transporter.

Provera vozila pomaže vam da sa svojim Mercedes-Benz transporterom na putu budete u zelenoj oblasti, što se tiče dostupnosti i bezbednosti saobraćaja. Jednostavno dovezite vozilo na besplatnu proveru u svoju Mercedes-Benz ugovornu radionicu da izvrši proveru tehničkog stanja.

Provera daje brzi pregled potrebnih odn. preporučljivih radova na održavanju i popravaka. Nakon proveravanja dobijate rezultat provere putem e-pošte, dokumentovano sa fotografijama ili video-zapisima. Tako ćete jednim pogledom saznati koji su servisni radovi potrebni i preporučljivi. Sve preporučene popravke su već memorisane sa procenom troškova. Tako dobijate punu transparentnost troškova u vezi sa predstojećim radovima.

Vaše pogodnosti: Čim proverite individualnu ponudu popravke i održavanja, možete jednostavno i štedeći vreme da odobrite odgovarajuće radove putem e-pošte. Zbog toga ne morate specijalno da dolazite u radionicu. Vaš Mercedes-Benz transporter će biti popravljen što je moguće brže i uskoro će vam opet biti na raspolaganju. Za svako vozilo se beleži trenutni status u obliku digitalne dokumentacije vozila.

Kratki pregled pogodnosti za vas:

  • Više vremena za bitne zadatke
  • Individualna ponuda za pregled troškova
  • Veća transparentnost i razumevanje za preporuke za popravke
  • Komforno odvijanje posla, zahvaljujući mogućnosti digitalnog potvrđivanja naloga za popravke
  • Najbolja moguća dostupnost vozila
  • Mogućnost planiranja predviđenih radova na održavanju