Komfor i sigurnost: digitalni servisni izveštaj.
Digitalni servisni izveštaj

Komfor i sigurnost: digitalni servisni izveštaj.

Digitalni servisni izveštaj.

Vaši servisni podaci na poziv.

Digitalni servisni izveštaj1 zamenjuje standardnu knjigu održavanja i omogućuje vašem Mercedes-Benz servisnom partneru sigurno i točno dokumentovanje svih sprovedenih servisnih radova.

Digitalni servisni izveštaj ostaje tokom veka trajanja transportera sigurno sačuvan i zaštićen u centralnoj Mercedes-Benz bazi podataka i po potrebi, za vas može da se izradi kompletna servisna istorija.

Više sigurnosti u slučaju gubitka

Ukoliko izgubite neki servisni izveštaj, onlajn možemo da pristupimo vašem digitalnom servisnom izveštaju o transporteru i da vam u svakom trenutku damo potrebne informacije.

Veći komfor u inostranstvu ili prilikom promene radionice

Servisnim podacima svog transportera možete da pristupite i u inostranstvu. Tako vam svuda možemo brzo i profesionalno pružiti pomoć. Pored toga, možemo vas uveriti da se vaš digitalni servisni izveštaj nakon boravka u inostranstvu ili promene radionice i dalje besprekorno vodi.

Veća stabilnost vrednosti zahvaljujući sigurnosti od krivotvorenja

Digitalni servisni izveštaj dokumentuje kilometraže sa zaštitom od krivotvorenja, kao i obime sprovedenih servisnih radova. Na taj način se može povećati vrednost vašeg Mercedes-Benz transportera prilikom ponovne prodaje. Čak i kod kupovine polovnih vozila kupac ima dodatnu sigurnost u vezi sa informacijama iz servisne istorije.

1

Dostupno za trasnportere od oktobra 2012.