ExtendedWarranty + Maintenance

Mercedes-Benz ServiceCare ExtendedWarranty + Maintenance.

Mercedes-Benz ServiceCare ExtendedWarranty + Maintenance.

Veći servis za niže troškove.

Ovde su kombinovane pogodnosti proizvoda ExtendedWarranty i Maintenance – radi što manjeg rizika od prekida rada i radi neograničene mobilnosti. Tako možete profitirati od dodatnih usluga po povoljnijim uslovima u odnosu na zasebno zaključivanje ugovora. Još veći servis, za podjednako niže troškove.

Pregled proizvoda Mercedes-Benz ExtendedWarranty u kombinaciji s proizvodom Maintenance:

Usluge

Produžetak garancije za skoro sve delove i sklopove (npr. motor, menjač, elektriku, osovine, klima-uređaj). Pored toga, svi obimi održavanja prema ASSYST (aktivni sistem održavanja vozila) odn. servisni list na Mercedes-Benz donjem postroju vozila, uključujući rezervne delove i ulja. Ugovor uključuje Mercedes-Benz MobiloVan1. Zaključivanje ugovora je moguće u bilo kojem trenutku prvih 12 meseci posle prve registracije, pod uslovom da su održavanja sprovedena u skladu sa servisnom knjižicom i zadatim vrednostima proizvođača. Broj održavanja može slobodno da se izabere: 2, 4 ili 6.

Rokovi korišćenja

Do 5 godina nakon prve registracije.

Kilometraže

Do 300.000 km ukupne kilometraže.

1

Mercedes-Benz MobiloVan se u aktuelnoj verziji odnosi na modele Sprinter, Vito, Citan i Marco Polo ACTIVITY.

Za sva vozila sa prvom dozvolom od 01.10.2012. važi MobiloVan najpre 2 godine bez servisne obaveze, a zatim se do 30 godina obnavlja od održavanja do održavanja kod ovlašćenog Mercedes-Benz servisnog partnera.

Za modele V-klase, X-klase, Marco Polo i Marco Polo HORIZON važe usluge Mercedes-Benz Mobilo u aktuelnoj varijanti.