Complete

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Sveobuhvatna ponuda je najopsežnija zaštita vašeg transportera.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete pokriva sve radove u radionici, uključujući popravke istrošenosti. Vozilo je po planu spremno za rad i troškovi su sigurno pod kontrolom. Sveobuhvatna ponuda za sve koji nerado nešto prepuštaju slučaju i stavljaju maksimalni akcenat na transparentnost i mogućnost planiranja.

Pregled proizvoda Mercedes-Benz ServiceCare Complete:

Usluge

Obnavljanje potrošnih delova kao i radovi na održavanju u turnusima u skladu sa servisnom knjižicom i zadatim vrednostima proizvođača, kao i produžetak garancije za skoro sve delove i sklopove (npr. motor, menjač, elektriku, osovine, klima-uređaj). Ugovor uključuje Mercedes-Benz MobiloVan1. Zaključivanje ugovora je moguće u bilo kojem trenutku prvih 12 meseci posle prve registracije sa maks. 50.000 km, pod uslovom da su održavanja sprovedena u skladu sa servisnom knjižicom i zadatim vrednostima proizvođača.

Rokovi korišćenja

Do 7 godina nakon prve registracije.

Kilometraže

Do 300.000 km ukupne kilometraže.

1

Mercedes-Benz MobiloVan se u aktuelnoj verziji odnosi na modele Sprinter, Vito, Citan i Marco Polo ACTIVITY.

Za sva vozila sa prvom dozvolom od 01.10.2012. važi MobiloVan najpre 2 godine bez servisne obaveze, a zatim se do 30 godina obnavlja od održavanja do održavanja kod ovlašćenog Mercedes-Benz servisnog partnera.

Za modele V-klase, X-klase, Marco Polo i Marco Polo HORIZON važe usluge Mercedes-Benz Mobilo u aktuelnoj varijanti.