Pregled originalnih delova za poslovne kupce | Mercedes-Benz transporter
Pregled Mercedes-Benz originalnih delova

Pregled Mercedes-Benz originalnih delova.

Mercedes-Benz originalni delovi. Deo vašeg uspeha.

Mercedes-Benz originalni delovi nude izuzetan kvalitet, proverenu sigurnost i visok nivo pouzdanosti.

Mercedes-Benz originalni delovi sjedinjuju naše kompletno znanje kao proizvođača vozila: Oni su osmišljeni specijalno za Mercedes-Benz vozila i odgovarajuće komponente i intenzivno ispitani. Jer svaki se transporter sastoji od hiljada, precizno jedan sa drugim, usklađenih Mercedes-Benz originalnih delova. Zato možemo da vam garantujemo optimalnu interakciju svih komponenata u vozilu.

U opsežnim testovima u realnoj vožnji originalni delovi moraju dokazati svoju pouzdanost i kvalitet – čak i pod ekstremnim uslovima. Odobrenje za prodaju izdaje se samo ako su ispunjene najstrože Mercedes-Benz zadate vrednosti.

Mercedes-Benz originalni delovi su prvi izbor po pitanju voznih karakteristika, komfora i očuvanja vrednosti vašeg vozila – jer nude optimalnu funkcionalnost, dugotrajnost i opteretivost.

Kratki pregled pogodnosti za vas:

  • Precizno naleganje prilikom ugradnje, posebno izrađeni za Mercedes-Benz vozila
  • Opsežno ispitani kvalitet Mercedes-Benz originalnih delova za optimalnu sigurnost
  • Visoka pouzdanost i dugotrajnost za maksimalnu dostupnost vozila
  • Robusni materijali za optimalnu zaštitu od trošenja
  • Brza, specijalizovana i standardizovana montaža radi izbegavanja dugih vremena čekanja
  • Ekonomičnost i dugoročno očuvanje vrednosti vozila

Mercedes-Benz originalne kočnice: kraći pređeni put pri kočenju. Dugi vek trajanja.

U kritičnom slučaju važno je da se brzo zaustavite: Mercedes-Benz originalni sistemi za kočenje optimalno su usklađeni jedan sa drugim i sa sigurnosnim sistemima u vašem vozilu, kao što su ABS ili ESP. Oni su razvijeni specijalno za vaše vozilo. Brinu se za jaku snagu kočenja i kratki pređeni put pri kočenju – bez dugog razrađivanja, čak i kod ekstremnog opterećenja. Kvalitetni materijali dodatno obezbeđuju manje trošenje i zaštitu od korozije. To je za vas isplatljivije – manji troškovi, a veća sigurnost.

Film: Sve o pogodnostima Mercedes-Benz originalnih filtera za vazduh.

Mercedes-Benz originalan filter za vazduh: čišći vazduh za veću snagu motora.

Čisti vazduh omogućava posebno efikasan i štedljiv rad motora: Mercedes-Benz originalan filter za vazduh kombinuje jaku snagu filtera sa visokom propustljivošću vazduha. Zato nema šanse da prašina i prljavština dospeju u komoru za sagorevanje. A vaš motor može da vas iznenadi snažnim delovanjem i niskom potrošnjom goriva. Pored toga, visoki kapacitet apsorbovanja filtera za vazduh omogućava redovne intervale održavanja. Tako se izbegava nepotreban trošak i ujedno štiti životna sredina.  

Mercedes-Benz originalan filter za ulje: čuvar vašeg motora.

Mercedes-Benz originalan filter za ulje se, zahvaljujući velikoj sposobnosti filtriranja, pouzdano brine da se filtriraju nečistoće iz sistema ulja. Time se sprečavaju posledične štete na ubrizgavanju i motoru vašeg transportera. Izuzetan kvalitet obezbeđuje dugi vek trajanja filtera. Tako vaš motor u svakom trenutku daje optimalnu snagu – što za vas može značiti manju potrošnju goriva.

Film: Sve o pogodnostima Mercedes-Benz originalnog branika.

Mercedes-Benz originalan branik: optimalno pristajanje pri ugradnji za maksimalnu zaštitu.

Kako biste brzo zaboravili neki udes: Mercedes-Benz originalan branik oduševiće vas optimalnim pristajanjem prilikom ugradnje. Pored toga, Mercedes-Benz originalan branik je odlučujući deo vašeg transportera u slučaju frontalnog sudara i štiti motor, vozača i pešake. Prednji Mercedes-Benz originalan branik je u potpunosti dimenzionisan za maksimalnu sigurnost, aerodinamiku i efikasnost i osmišljen je specijalno za to, da štiti komponente u prednjem delu karoserije.

Mercedes-Benz originalan amortizer: sigurniji komfor u vožnji čak i na lošim putevima.

Uživajte u maksimalnom komforu i sigurnosti čak i na lošim putevima: Mercedes-Benz originalni amortizeri mogu zbog robusnih i kvalitetnih materijala da izdrže i amortizuju i snažne udarce. Tako možete da profitirate zbog velike izdržljivosti i da ostanete u traci. Pored toga, izbegavate moguće posledične troškove na pneumaticima i donjem podstroju – budući da su amortizeri sa njima savršeno usklađeni. Identično kao i na usaglašeni, zajednički rad sa sigurnosnim sistemima u vašem vozilu.