Tourer na turneji

Tourer na turneji

Orkestar Aleksandra Sofronijevića feat. novi Sprinter

Duet profesionalaca

Pratite naš putopis i saznajte zašto je novi Sprinter postao deo orkestra na kojeg svi članovi tima mogu da se oslone. Dva asa, Sprinter i Sofronijević – svaki od njih pravi profesionalac u svom poslu – na koncertnoj turneji širom regiona. 

Svi detalji su u harmoniji

Kao i u muzici, kada želimo da ostavimo savršen utisak, svi članovi tima treba da budu sinhronizovani i posvećeni detaljima. Novi Sprinter Tourer, sa 3 dužine vozila, 2 visine krova i do 3 reda sedišta nudi impesivne varijacije. Sa druge strane, vozači mogu iskoristiti inteligentne sisteme upravljanja i prikazivanja kao i modularnog skladištenja, podešavanja pregrada, koji, baš kao i izbor multimedijalnih i pomoćnih sistema, mogu individualno da se prilagode i dovedu u sklad sa svačijim potrebama. Baš kao što je Aleksandar Sofronijević to već učinio. 

Pratite nas na putovanju

Orkestar Aleksandra Sofronijevića do sada je u novom Sprinteru obišao više od deset gradova u regionu. Uprkos tesnom rasporedu i izazovnim deonicama, ekipa je uživala u putovanju i svaki put na odredište stizala odmorno i sigurno. Zapratite Instagram profil ispod i budite u toku sa dešavanjima na turneji.