Marco Polo HORIZON | Mercedes-Benz kamperi

Marco Polo HORIZON Avantura sa stilom.

Make your Move.

Konfiguriši sada

Doživi ono o čemu drugi sanjaju.

Rekreativno vozilo za avanturiste sa stilom.

Marco Polo HORIZON je otkriće za sve koji vole da idu na avanturističke ture spontano i sa stilom. Sa intuitivno operativnim MBUX multimedijalnim sistemom, opušteno će vas odvesti do odredišta iz snova. Njegov dobro osmišljen interijer za dobar osećaj poziva vas da izvlačite novu snagu. I do 5 udobnih kreveta na raspolaganju za mirne noći. Pored obimne standardne opreme, Marco Polo HORIZON nudi i razne opcije opreme - opciono AIRMATIC vazdušno oslanjanje - da ga dodatno prilagodite svojim potrebama.

Savremeni sistem zabave.

Uz MBUX (Mercedes-Benz User Experience) imate na raspolaganju multimedijalni sistem u vozilu Marco Polo HORIZON koji ispunjava sve želje. Prilagodljivim, modularnim sistemom može se upravljati intuitivno i individualno prošireno: od integracije pametnog telefona do glasovne kontrole i Mercedes-Benz navigacije. Osim toga, razne standardne i opciono dostupne usluge Mercedes me connect su deo ponude usluga MBUX.

Predviđanje radnji korisnika

MBUX čini vaše vozilo snažnim partnerom. Sistem svakodnevno uči nove stvari i, pre svega, sve bolje upoznaje vozača. Sve samostalno i samo po sebi razumljivo, ako to želite.

Integracija pametnog telefona

Integracija pametnog telefona spaja mobilni telefon preko Apple CarPlay® i Android Auto® sa sistemom medija. Ovo vam omogućava praktičan pristup najvažnijim aplikacijama na vašem pametnom telefonu.

Sistem glasovne kontrole LINGUATRONIC

Zahvaljujući opcionom LINGUATRONIC sistemu glasovne kontrole, vaše vozilo će slušati vašu reč. Ali mnogo više: razume vas bez potrebe da prethodno uči komande. I razgovara sa tobom.

Koncept upravljanja dodirom

MBUX vam nudi najveću moguću slobodu da sve funkcije podesite onako kako vama najviše odgovara. Dostupan je ekran osetljiv na dodir za vaše vozilo, a dodirno polje je takođe integrisano u centralnu konzolu.

AIRMATIC – Garantovano prvoklasni komfor u vožnji.

Komforno

U zavisnosti od situacije u vožnji, brzine i površine, prigušenje se automatski podešava na svakom točku i vozilo se spušta ili podiže prema potrebi

Samostalno

Bilo na autoputu ili seoskoj stazi kojom je prošlo mnogo vozila: sa vazdušnim vešanjem AIRMATIC možete uživati u posebno udobnom i bezbednom iskustvu vožnje, poboljšanim funkcijama vožnje van ceste i više sportskog karaktera.

Bezbedno

Na primer, dostupno je veće rastojanje od tla na zemljanim putevima ili lakom terenu na malim brzinama. Na većim brzinama, na primer na autoputu, vozilo se blago spušta.

Unesite više stila u svoje avanture.

Želite da svoj dom na motoru učinite jedinstvenim kao i vaša putovanja? Sa specijalnom opremom za 3 Marco Polo modela to možete učiniti sa stilom koji odgovara vama. Meh boje akvamarin na podiznom krovu su jako atraktivni. Ali ne postoji samo nešto da se vidi spolja: prednji otvor podiznog krova pruža vam nove poglede sa krovnog kreveta. Postoje dekorativne folije u elegantnoj mat crnoj boji sa akvamarin akcentima na stranama u skladu sa bojom meha. Dostupni su u 3 različita dizajna i veličine, prema vašem stilu.

Dekorativne folije

Sa opcionim dekorativnim folijama u varijantama male, srednje ili velike, eksterijer se može učiniti originalnijim i atraktivnijim.

Prednji otvor podiznog krova

Za još veći komfor spavanja: osim bočnih otvora, dostupan je podizni krov sa velikim prednjim prozorom.

Manžetna akvamarinska

Sa mehovima boje akvamarin dajete atraktivnom dizajnu vaših Marco Polo kampera još više originalnosti i izražajnosti, a istovremeno naglašavate vaš lični stil.

Dodatna oprema za dizajn i udobnost, opcija

Električno otvaranje EASY-PACK prtljažnika i ambijentalno osvetljenje na donjoj ivici kuhinjskog elementa je jedan od vrhunaca opreme specijalnog modela.

Doživite iz prve ruke Marco Polo HORIZON.

Ikona Rezervisanje probne vožnje

Rezervišite probnu vožnju.

Sada se prijavi i kreni
Saznajte više
Ikona Traženje prodavca

Traženje prodavca.

I pronađi ga u svojoj blizini
Saznajte više
Ikona Konfiguracija vozila

Konfigurišite vozilo.

I sami ga oblikujte
Saznajte više
[*] Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim CO2 emisijama kod novih putničkih vozila možete pronaći u „Smernicama o potrošnji goriva, CO2 emisijama i potrošnji električne energije novih putničkih vozila“, koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).