Marco Polo ACTIVITY | Mercedes-Benz kamperi

Marco Polo ACTIVITY Putnik individualac.

Make your Move.

Konfiguriši sada

Najvažniji je odmor. A onda dolazi zabava.

Prilagodljiv i ekonomičan kamper.

Dosta svakodnevne dosade, vreme je za izlet! Marco Polo ACTIVITY je prilagodljivo i ekonomično rekreativno vozilo za porodice i spontane rekreativne entuzijaste. Jednako je impresivan u svakodnevnom životu kao i na putovanju: sa svojom opsežnom standardnom opremom i mnogim opcionim detaljima koji dodatno povećavaju bezbednost, udobnost vožnje i zadovoljstvo u vožnji.

AIRMATIC – Garantovano prvoklasni komfor u vožnji.

Komforno

U zavisnosti od situacije u vožnji, brzine i površine, prigušenje se automatski podešava na svakom točku i vozilo se spušta ili podiže prema potrebi

Samostalno

Bilo na autoputu ili seoskoj stazi kojom je prošlo mnogo vozila: sa vazdušnim vešanjem AIRMATIC možete uživati u posebno udobnom i bezbednom iskustvu vožnje, poboljšanim funkcijama vožnje van ceste i više sportskog karaktera.

Bezbedno

Na primer, dostupno je veće rastojanje od tla na zemljanim putevima ili lakom terenu na malim brzinama. Na većim brzinama, na primer na autoputu, vozilo se blago spušta.

Unesite više stila u svoje avanture.

Želite da svoj dom na motoru učinite jedinstvenim kao i vaša putovanja? Sa specijalnom opremom za 3 Marco Polo modela to možete učiniti sa stilom koji odgovara vama. Meh boje akvamarin na podiznom krovu su jako atraktivni. Ali ne postoji samo nešto da se vidi spolja: prednji otvor podiznog krova pruža vam nove poglede sa krovnog kreveta. Postoje dekorativne folije u elegantnoj mat crnoj boji sa akvamarin akcentima na stranama u skladu sa bojom meha. Dostupni su u 3 različita dizajna i veličine, prema vašem stilu.

Dekorativne folije

Sa opcionim dekorativnim folijama u varijantama male, srednje ili velike, eksterijer se može učiniti originalnijim i atraktivnijim.

Prednji otvor podiznog krova

Za još veći komfor spavanja: osim bočnih otvora, dostupan je podizni krov sa velikim prednjim prozorom.

Manžetna akvamarinska

Sa mehovima boje akvamarin dajete atraktivnom dizajnu vaših Marco Polo kampera još više originalnosti i izražajnosti, a istovremeno naglašavate vaš lični stil.

Dodatna oprema za dizajn i udobnost, opcija

Električno otvaranje EASY-PACK prtljažnika i ambijentalno osvetljenje na donjoj ivici kuhinjskog elementa je jedan od vrhunaca opreme specijalnog modela.

Doživite iz prve ruke Marco Polo ACTIVITY.

Ikona Rezervisanje probne vožnje

Rezervišite probnu vožnju.

Sada se prijavi i kreni
Saznajte više
Ikona Traženje prodavca

Traženje prodavca.

I pronađi ga u svojoj blizini
Saznajte više
Ikona Konfiguracija vozila

Konfigurišite vozilo.

I sami ga oblikujte
Saznajte više
[*] Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim CO₂ emisijama kod novih putničkih vozila možete pronaći u „Smernicama o potrošnji goriva, CO2 emisijama i potrošnji električne energije novih putničkih vozila“, koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).