Marco Polo | Mercedes-Benz kamperi

Marco Polo. Kamper za dobro raspoloženje.

Make your Move.

Konfiguriši sada

Savremeni sistem zabave.

Uz MBUX (Mercedes-Benz User Experience) imate na raspolaganju multimedijalni sistem u vozilu Marco Polo koji ispunjava sve želje. Prilagodljivim, modularnim sistemom može se upravljati intuitivno i individualno prošireno: od integracije pametnog telefona do glasovne kontrole i Mercedes-Benz navigacije. Pored toga, potpuno integrisana aplikacija MBAC (Mercedes-Menz Advanced Control), koja je predviđena samo za Marco Polo, čini putovanje sa Marco Polom još prijatnijim jer omogućava kontrolu važnih funkcija kampinga. Pored toga, razne standardne i opciono dostupne usluge Mercedes me connect su deo ponude usluga MBUX.

MBUX i MBAC

Nikada niste bili tako blisko povezani sa svojim vozilom: MBUX i MBAC vam donose potpuno nove opcije za pozivanje informacija i kontrolu funkcija vozila – takođe preko aplikacije za pametne telefone.

MBUX navigacija

Dođite do odredišta samo jednim dodirom: ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije vam olakšava rad – a vaš Marco Polo vam pokazuje najbolji način da stignete tamo.

Mercedes me App

Takođe možete upravljati svojim MBUX-om preko aplikacije. Ovo je posebno korisno, na primer, ako želite da daljinski proverite nivoe punjenja vozila.

MBAC: pametnije putovanje

Sa Mercedes-Benz naprednom kontrolom (MBAC), važne električne komponente u kamp kući, kao što su grejanje, električni klizni stakleni krov ili rashladna kutija, mogu se lako kontrolisati.

MBAC aplikacija

Zahvaljujući MBAC aplikaciji možete lako promeniti nivo hlađenja rashladne kutije tokom kampovanja, upravljati električnim podiznim krovom ili prethodno proveriti da li su nivoi rezervoara za vodu spremni za putovanje.

AIRMATIC – Garantovano prvoklasni komfor u vožnji.

Komforno

U zavisnosti od situacije u vožnji, brzine i površine, prigušenje se automatski podešava na svakom točku i vozilo se spušta ili podiže prema potrebi

Samostalno

Bilo na autoputu ili seoskoj stazi kojom je prošlo mnogo vozila: sa vazdušnim vešanjem AIRMATIC možete uživati u posebno udobnom i bezbednom iskustvu vožnje, poboljšanim funkcijama vožnje van ceste i više sportskog karaktera.

Bezbedno

Na primer, dostupno je veće rastojanje od tla na zemljanim putevima ili lakom terenu na malim brzinama. Na većim brzinama, na primer na autoputu, vozilo se blago spušta.

Unesite više stila u svoje avanture.

Želite da svoj dom na motoru učinite jedinstvenim kao i vaša putovanja? Sa specijalnom opremom za 3 Marco Polo modela to možete učiniti sa stilom koji odgovara vama. Meh boje akvamarin na podiznom krovu su jako atraktivni. Ali ne postoji samo nešto da se vidi spolja: prednji otvor podiznog krova pruža vam nove poglede sa krovnog kreveta. Postoje dekorativne folije u elegantnoj mat crnoj boji sa akvamarin akcentima na stranama u skladu sa bojom meha. Dostupni su u 3 različita dizajna i veličine, prema vašem stilu.

Dekorativne folije

Sa opcionim dekorativnim folijama u varijantama male, srednje ili velike, eksterijer se može učiniti originalnijim i atraktivnijim.

Prednji otvor podiznog krova

Za još veći komfor spavanja: osim bočnih otvora, dostupan je podizni krov sa velikim prednjim prozorom.

Manžetna akvamarinska

Sa mehovima boje akvamarin dajete atraktivnom dizajnu vaših Marco Polo kampera još više originalnosti i izražajnosti, a istovremeno naglašavate vaš lični stil.

Dodatna oprema za dizajn i udobnost, opcija

Električno otvaranje EASY-PACK prtljažnika i ambijentalno osvetljenje na donjoj ivici kuhinjskog elementa je jedan od vrhunaca opreme specijalnog modela.

Doživite iz prve ruke Marco Polo.

Ikona Rezervisanje probne vožnje

Rezervišite probnu vožnju.

Sada se prijavi i kreni
Saznajte više
Ikona Traženje prodavca

Traženje prodavca.

I pronađi ga u svojoj blizini
Saznajte više
Ikona Konfiguracija vozila

Konfigurišite vozilo.

I sami ga oblikujte
Saznajte više
[*] Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim CO₂ emisijama kod novih putničkih vozila možete pronaći u „Smernicama o potrošnji goriva, CO₂ emisijama i potrošnji električne energije novih putničkih vozila“, koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).