Mercedes-Benz kombi vozila: poslovna rešenja za vaš transporter.

Mercedes-Benz poslovna rešenja.

Pronađite optimalnu nadgradnju ili modifikaciju za vaš Sprinter, Vito, Citan ili vašu X-Klasu. 

Sa našim Mercedes-Benz poslovnim rešenjima nudimo vam osnovna vozila za poslovnu upotrebu, koja mogu da se konfigurišu prema vašim idejama.

Naša kombi vozila su prilagođena onako kako su vam potrebna. Zajedno sa sertikovanim i potvrđenim proizvođačima nadgradnji opremom vozila za brojne delatnosti – od građevinarstva preko logistike do trgovine i eGrocery. Kod nas ćete garantovano pronaći optimalno rešenje za vašu delatnost. 

Odgovarajuće rešenje za svaku primenu.

Fabrička rešenja.

Sa našim Mercedes-Benz VanSolution partnerima nudimo naročito tražena rešenja za proizvode direktno iz fabrike. Profitiraćete od našeg višegodišnjeg iskustva i saradnje sa našim Mercedes-Benz VanSolution partnerima. Očekuje vas zaokružen servis premijum kvaliteta: Prilikom poručivanja vozila sa rešenjem za nadgradnju ili modifikaciju sveobuhvatno će vas podržati neko od naših zaposlenih – od savetovanje i konfiguracije vašeg kombi vozila preko isporuke do izdavanja računa sa transparentnim troškovima – i to sve iz jedne ruke.

Partnerska rešenja.

U saradnji sa brojnim proizvođačima nadgradnji nudimo vam različita rešenja za nadgradnje i modifikacije u takozvanih partnerskih rešenja. Proizvođači nadgradnje koriste željeno Mercedes-Benz osnovno vozilo da bi ga modifikovali u skladu sa vašim zahtevima. Kroz intenzivnu saradnju u oblasti kvaliteta, prodaje, tehnike i After-Sales usluga, njih proverava Mercedes-Benz Vans i sertifikuje kao „Mercedes-Benz partnere za kombi vozila“. 

Pregled svih delatnosti.