Citan Tourer | Mercedes-Benz transporter

Novi Citan Tourer. Gigantski osećaj.

Novi Citan Tourer.

Želite li kompaktni kombi sa prostranim prostorom za putnike koji je okretan i udoban za vožnju i koji se lako snalazi u otežanim uslovima saobraćaja? Vaš kombi bi trebalo da olakša vaš rad, posluži kao vizit karta vaše kompanije i ne pravi kompromise u pogledu sigurnosne opreme? Trebalo bi da upoznate novi Citan Tourer.

Istaknute karakteristike.

  1. Kvalitet
  2. Funkcionalnost
  3. Bezbednost
  4. Pouzdanost
Kvalitet tipičan za brend, koji možete videti i osetiti.

Atraktivan izgled i visok nivo udobnosti idu ruku pod ruku sa novim Citan-om. Njegov karakterističan spoljašnji dizajn izdvaja se iz gomile. Kada uđete, dočekaće vas stilski dizajnirana unutrašnjost vozila. Mnoge karakteristike udobnosti tipične za marku, koje su već poznate iz drugih serija modela, takođe čine novi Citan pravim Mercedes-Benz kombijem.

Olakšava vam svakodnevni rad.

Novi Citan Tourer je tu da vam olakša rad: od prostranog, fleksibilnog prostora za putnike sa udobnim zadnjim redom sedišta sa sistemom sklapanja i utovara, do ergonomski dizajniranog sedišta vozača. Ovde možete očekivati udobna sedišta, lako rukovanje i obilje lako dostupnih pregrada, na primer na instrument tabli.

Opsežna sigurnosna oprema je već standard.

U Citan Tourer-u ste vi i vaši saputnici sigurniji na putu. Kompletna zaštita putnika sa sedam vazdušnih jastuka je standard, kao i četiri sistema pomoći. To znači da je novi Citan Tourer najbolje pripremljen da vam pruži aktivnu podršku u dešavanjima u saobraćaju, kao i svaki drugi Mercedes-Benz, i ​​da vam pruži sveobuhvatnu zaštitu u slučaju nezgode.

Svaki dan tu za vas.

Pre nego što je novi Citan Tourer došao do vas, naš kompaktan kombi dokazao je svoju robusnost na zahtevnim Mercedes-Benz letnjim i zimskim testovima, kao i na teškim testovima korozije. Zato je pouzdan, kao što se to i očekuje od Mercedes-Benz kombija.

Kompaktan spolja, prostran iznutra.

U novom Citan Tourer-u, vaši putnici će se od početka osećati kao kod kuće: mogu udobno da uđu kroz dvoje standardnih kliznih vrata, čiji leptir prozori osiguravaju dobru ventilaciju. Sva sedišta su presvučena izdržljivom tkaninom. Ako je potrebno, nasloni se mogu preklopiti u odnosu 1/3 do 2/3, kako bi se stvorio ravan pod tovarnog prostora.
Mesta u prostoru za putnike
Zapremina tovarnog prostora
Zapremina tovarnog prostora maks.
Maks. dodatno opterećenje

3

 

517 l
2390 l
539 kg

Donosi digitalni svet u vozilo.

Da li biste želeli da svoje radne dane provedete što produktivnije i bez stresa i da ostanete dostupni i u pokretu? Modularna Infotainment oprema u novom Citan vozilu pruža vam podršku upravo sa onim funkcijama koje su vam važne. U prvom planu je MBUX multimedijalni sistem sa navigacijom i integracijom pametnog telefona.

Mercedes-Benz User Experience.

MBUX vam omogućava da doživite multimediju u vozilu na nov način. Ovo se odnosi na opsežne funkcije i mogućnosti umrežavanja, kao i na različite načine upravljanja vašim multimedijalnim sistemom.

Touchscreen.

Multimedijalnim sistemom možete upravljati na ekranu osetljivom na dodir visoke rezolucije od 17,8 cm (7 inča), kao što ste navikli sa vaših mobilnih uređaja. Dodatna mogućnost unosa: tasteri na višenamenskom upravljaču.

„Ćao Mercedes.“

„Ćao Mercedes“ je dovoljno za pokretanje opsežnog komandovanja glasom i na taj način udobnog kontrolisanja multimedijalnog sistema.

Sa inteligentnom povezanošću radite produktivnije.

Infotainment oprema u novom Citan vozilu ima rešenje za skoro sve: Da li želite da brže stignete do odredišta uz pomoć trenutnih podataka o saobraćaju i bežično napunite svoj mobilni uređaj? Ili želite da upravljate opcionim MBUX multimedijalnim sistemom preko ekrana osetljivog na dodir visoke rezolucije, tasterima na višenamenskom upravljaču ili putem glasovne naredbe? Sve je moguće. Takođe su nove usluge povezivanja kompanije Mercedes me, koje donose gotovo neograničene mogućnosti za informacije i zabavu, kao i dodatnu sigurnost u vašem malom kombiju.

Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom

MBUX multimedijalni sistem

Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom

Mercedes me connect usluge

Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom

Bežični sistem punjenja za krajnje mobilne uređaje

Doživite sada Citan Tourer.

Ikona Rezervisanje probne vožnje

Rezervišite probnu vožnju.

Sada se prijavi i kreni
Saznajte više
Ikona Traženje prodavca

Traženje prodavca.

I pronađi ga u svojoj blizini
Saznajte više
Ikona Konfiguracija vozila

Konfigurišite vozilo.

I sami ga oblikujte
Saznajte više

Ovde možete preuzeti brošuru vozila.