Citan furgon | Tehnički podaci | Mercedes-Benz
Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom

Tehnički podaci, dimenzije i mase Citan vozila sa zatvorenom karoserijom.

Dimenzije i mase.

Dužina vozila
Dozvoljena ukupna masa (dum)
Materijali za preuzimanje u vezi sa temom
Uputstvo za upotrebu
 

Dinamika vožnje i ekonomičnost. Za održivo zadovoljstvo u vožnji.

Koristan i ekonomičan po pitanju potrošnje.

Ponuda motora za Citan uključuje jedan 4-cilindarski benzinski motor i jedan 4-cilindarski dizel motor sa 3 stepena snage. Četiri vrste motora odlikuju se snažnim razvijanjem obrtnog momenta i opremljeni su BlueEFFICIENCY tehnologijom koja doprinosi smanjenu potrošnje goriva. Varijanta od 55 kW1 [Citan furgon 108 CDI sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa 5-stepenim manuelnim menjačem i dozvolom kao namensko vozilo (N1). Potrošnja goriva, kombinovano: 4,6–4,3 l/100 km; CO2 emisije, kombinovano: 119–112 g/km.] [*] izdvaja se u svojoj klasi po uzornim vrednostima potrošnje. Niska potrošnja goriva deluje pozitivno i na domet: Kada je pun rezervoar goriva od 60 l, dizel motori – u zavisnosti od profila korišćenja i načina vožnje – postižu do 1000 km a benzinski motori do 800 km do sledećeg točenja goriva.

1

Citan furgon 108 CDI sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa 5-stepenim manuelnim menjačem i dozvolom kao namensko vozilo (N1). Potrošnja goriva u naseljenom mestu/van naseljenog mesta/kombinovano: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; CO2 emisije kombinovano: 119–112 g/km [*]. Realna potrošnja zavisi, između ostalog, od mase vozila i od izabrane opreme.

Motori i vrednosti potrošnje.

Tip vozila
 

Doživite sada Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom.

Ikona Rezervisanje probne vožnje

Rezervišite probnu vožnju.

Sada se prijavi i kreni
Saznajte više
Ikona Traženje prodavca

Traženje prodavca.

I pronađi ga u svojoj blizini
Saznajte više
Ikona Konfiguracija vozila

Konfigurišite vozilo.

I sami ga oblikujte
Saznajte više
[*] Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim CO₂ emisijama kod novih putničkih vozila možete pronaći u „Smernicama o potrošnji goriva, CO₂ emisijama i potrošnji električne energije novih putničkih vozila“, koje su besplatno dostupne na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).