Citan furgon | Mercedes-Benz Transporter

Novi Citan furgon. Gigantski osećaj.

Novi Citan furgon.

Novi Citan furgon ima mnogo prednosti: sa kompaktnim spoljnim dimenzijama, ima prostranu površinu za utovar i vozača. Kombinuje veliku korisnu nosivost sa agilnim ponašanjem u vožnji. Njegovo ergonomski dizajnirano sedište za vozača i mnoge mogućnosti za prilagođavanje vašem transportnom zadatku olakšavaju vam rad.

Istaknute karakteristike.

  1. Kvalitet
  2. Funkcionalnost
  3. Bezbednost
  4. Pouzdanost
Kvalitet tipičan za brend, koji možete videti i osetiti.

Atraktivan izgled i visok nivo udobnosti idu ruku pod ruku sa novim Citan-om. Njegov karakterističan spoljašnji dizajn izdvaja se iz gomile. Kada uđete, dočekaće vas stilski dizajnirana unutrašnjost vozila. Mnoge karakteristike udobnosti tipične za marku, koje su već poznate iz drugih serija modela, takođe čine novi Citan pravim Mercedes-Benz kombijem.

Rešava i vaš transportni zadatak.

U novom Citan furgonu postoji mnogo dobrih ideja koje će vam olakšati rad: Tovarni prostor, koji se može koristiti na različite načine, ima veliku zapreminu i veliku korisnu nosivost. Unutrašnjost vozila je posebno ergonomska: od robusnih sedišta preko jednostavnog rukovanja do praktičnih pregrada.

Profesionalac i u pogledu bezbednosti.

U Citan furgonu ste vi i vaši saputnici sigurniji na putu. Sveobuhvatna zaštita putnika, uključujući 6 vazdušnih jastuka, serijski je na vozilu. Ako želite, podršku vam mogu pružati mnogi aktivni pomoćni sistemi za vožnju.

Tu je za vas, kad vam zatreba.

Novi Citan furgon je pouzdano koliko možete očekivati od Mercedes-Benz-a i impresionira svojim robusnim materijalima i visokokvalitetnom izradom. Pre nego što je došao do vas, dokazao je svoju robusnost na zahtevnim Mercedes-Benz letnjim i zimskim testovima, kao i na teškim testovima korozije.

Kompaktna ušteda prostora.

Tovarni prostor u novom Citan furgonu ima nisku utovarnu ivicu i lako je pristupačan, tako da ga možete utovariti i istovariti još bolje: zahvaljujući velikoj širini tovarnog prostora između kućišta točkova, na primer, možete lakše utovariti palete. Serijski, Citan furgon utovarujete kroz asimetrična, dvokrilna zadnja krilna vrata. Klizna vrata sa leve i desne strane, kao i prozori na zadnjim krilnim vratima i zadnji poklopac sa prozorom dostupna su na zahtev.
Površina tovarnog prostora
Zapremina tovarnog prostora
Dužina tovarnog prostora
Maks. dodatno opterećenje
2,35 m2
2,5 - 2,9 m3
1.806 mm
782 kg

Mnogo dobrih ideja za rad bez napora.

Koliko je novo Citan furgon fleksibilno, pokazuje, primera radi, suvozačev prostor: Ako često putujete sa tri osobe, naručite dvosedni red sedišta za suvozača. Ako vam s vremena na vreme treba više prostora za teret, opcionalno sklopivo sedište suvozača sa rešetkom za odvajanje prtljažnog prostora omogućava vam utovar dugačkih predmeta. Vašim kombijem možete bez napora upravljati sa intuitivnim Mercedes-Benz konceptom za rukovanje i prikaz.

  

Donosi digitalni svet u vozilo.

Da li biste želeli da svoje radne dane provedete što produktivnije i bez stresa i da ostanete dostupni i u pokretu? Modularna Infotainment oprema u novom Citan vozilu pruža vam podršku upravo sa onim funkcijama koje su vam važne. U prvom planu je MBUX multimedijalni sistem sa navigacijom i integracijom pametnog telefona.

Mercedes-Benz User Experience.

MBUX vam omogućava da doživite multimediju u vozilu na nov način. Ovo se odnosi na opsežne funkcije i mogućnosti umrežavanja, kao i na različite načine upravljanja vašim multimedijalnim sistemom.

Touchscreen.

Multimedijalnim sistemom možete upravljati na ekranu osetljivom na dodir visoke rezolucije od 17,8 cm (7 inča), kao što ste navikli sa vaših mobilnih uređaja. Dodatna mogućnost unosa: tasteri na višenamenskom upravljaču.

„Ćao Mercedes.“

„Ćao Mercedes“ je dovoljno za pokretanje opsežnog komandovanja glasom i na taj način udobnog kontrolisanja multimedijalnog sistema.

Sa inteligentnom povezanošću radite produktivnije.

Infotainment oprema u novom Citan vozilu ima rešenje za skoro sve: Da li želite da brže stignete do odredišta uz pomoć trenutnih podataka o saobraćaju i bežično napunite svoj mobilni uređaj? Ili želite da upravljate opcionim MBUX multimedijalnim sistemom preko ekrana osetljivog na dodir visoke rezolucije, tasterima na višenamenskom upravljaču ili putem glasovne naredbe? Sve je moguće. Takođe su nove usluge povezivanja kompanije Mercedes me, koje donose gotovo neograničene mogućnosti za informacije i zabavu, kao i dodatnu sigurnost u vašem malom kombiju.

Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom

MBUX multimedijalni sistem

Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom

Mercedes me connect usluge

Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom

Bežični sistem punjenja za krajnje mobilne uređaje

Doživite sada Citan furgon.

Ikona Rezervisanje probne vožnje

Rezervišite probnu vožnju.

Sada se prijavi i kreni
Saznajte više
Ikona Traženje prodavca

Traženje prodavca.

I pronađi ga u svojoj blizini
Saznajte više
Ikona Konfiguracija vozila

Konfigurišite vozilo.

I sami ga oblikujte
Saznajte više

Ovde preuzmite brošuru vozila.