Motor OM607

Ispod poklopca: Tehnički podaci, dimenzije i mase modela Citan Mixto.

Dimenzije i mase.

Dužina vozila
Dozvoljena ukupna masa [dum]
Materijali za preuzimanje u vezi sa temom
Uputstvo za rukovanje

Dinamika vožnje i ekonomičnost. Za održivo zadovoljstvo u vožnji.

Koristan i ekonomičan po pitanju potrošnje.

Ponuda motora za Citan Mixto uključuje  4-cilindarski dizel motor sa 2 stepena snage. Oba motora odlikuju se snažnim razvijanjem obrtnog momenta i opremljeni su BlueEFFICIENCY tehnologijom koja doprinosi smanjenu potrošnje goriva.

Motori i vrednosti potrošnje.

Tip vozila
112

* Navedene vrednosti su određene propisanim postupkom merenja. Radi se o „izmerenim NEFZ-CO₂ vrednostima“ u smislu čl. 2 br. 2 Uredbe o sprovođenju (EU) 2017/1152. Vrednosti potrošnje goriva su izračunate na osnovu tih vrednosti. Zbog zakonskih promena u merodavnom postupku provere u potvrdi o usklađenosti vozila koja je merodavna za saobraćajnu dozvolu i eventualno za porez na motorna vozila mogu da budu upisane više vrednosti. Podaci se ne odnose na jedno jedino vozilo i nisu sastavni deo ponude, već služe samo u svrhu poređenja različitih tipova vozila.

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim CO₂ emisijama za nova putnička vozila mogu da se pronađu u „Priručniku o potrošnji goriva, CO₂ emisijama i potrošnji struje za nova putnička vozila“, koji je besplatno dostupan na svim prodajnim mestima i kod Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum