Citan Tourer | Mercedes-Benz

Novi Citan Tourer. 

Kada od malog kombi vozila očekujete nešto veliko.

Želite kompaktno kombi vozilo sa velikim prostorom za putnike, u kojem ćete uživati u udobnoj vožnji čak i u saobraćajnim gužvama. Vaše kombi vozilo treba da vam olakša posao ali i da služi i kao „vizit-karta“ Vaše firme, a bez kompromisa po pitanju sigurnosne opreme. Upoznajte novi Citan Tourer.
 

Bezbednost na potpuno novom nivou.

Sveobuhvatni pomoćni sistemi sa predviđanjem situacije u vožnji – mnogi od njih su deo standardne opreme – i 7 vazdušnih jastuka doprinose visokom nivou bezbednosti koji je tipičan za Mercedes-Benz.

Funkcionalnost u top formi.

Koncept dizajna unutrašnjosti odlikuje se jasnoćom, preglednošću i kvalitetom. To ga čini funkcionalnim i reprezentativnim.

Prostrani, varijabilni prostor za putnike.

Prostrani i lako pristupačan prostor za putnike u novom Citan Toureru, zahvaljujući mnogobrojnim opcijama, možete tačno prilagoditi željama vaših putnika.

Vozite agilno, komforno i ekonomično.

Karakteristike vožnje novog Citan Tourera su impresivne – od efikasnih pogona do komfornog servo-upravljača koji je nezavisan od brzine.

Vozilo sa velikim mogućnostima.

  

Prostor za putnike. Prostor pun mogućnosti.

U novom Citan Toureru, vaši putnici će se od samog početka osećati prijatno: Ulazak u vozilo je udoban preko serijski ugrađenih kliznih vrata, dok leptir prozori obezbeđuju dobro provetravanje. Sva sedišta presvučena su materijalom otpornim na cepanje. Po potrebi, nasloni mogu da se preklapaju u odnosu 1/3 prema 2/3 tako da nastaje ravan pod tovarnog prostora.
Mesta u prostoru za putnike
Zapremina tovarnog prostora
Maks. zapremina tovarnog prostora
Maks. dodatno opterećenje

3

 

517 l

2390 l

 

539 kg

Dizajn spoljašnosti.

Tipično za Mercedes-Benz: Dizajn novog Citan Tourer vozila pokazuje na prvi pogled njegovu vezu sa velikim Mercedes-Benz kombi vozilima.

Karakteristični dizajn prednjeg dela vozila

Ono što je najupečatljivije u dizajnu prednjeg dela vozila su atraktivna prednja svetla, kao i za Mercedes-Benz tipična rešetka hladnjaka sa centralno postavljenom Mercedes zvezdom.

Markantni dizajn

Markantan bočni dizajn naglašava agilnost novog Citan Tourer-a. Novi su, između ostalog, dizajnirani naplatci veličine 40,6 cm (16 inča) od lakog metala.