Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom | Mercedes-Benz

Novo Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom.

Potpuno odgovara vašim zadacima.

Novi Citan sa zatvorenom karoserijom impresionira svojim talentima: Ima kompaktne spoljašnje dimenzije i prostran tovarni prostor i kabinu za vozača. Velika korisna nosivost kombinuje se sa agilnim karakteristikama vožnje. Ergonomski oblikovano sedište vozača i mnogobrojne mogućnosti da ga prilagodite svom transportnom zadatku i olakšate rad.

Bezbedno na putu.

Sveukupna zaštita putnika, između ostalog, sa 6 vazdušnih jastuka, predstavlja standardni deo opreme. Po želji možete dobiti podršku brojnih aktivnih pomoćnih sistema.

Prostran i koristan tovarni prostor.

U novom Citan vozilu sa zatvorenom karoserijom sadržane su mnoge dobre ideje, koje vam olakšavaju rad: Varijabilni tovarni prostor ima veliku zapreminu i veliku korisnu nosivost.

Robusno i ergonomsko radno mesto.

Posebne ergonomske karakteristike u unutrašnjosti vozila počevši od udobnih sedišta, preko jednostavnog rukovanja pa do praktičnih pregrada.

Okretan i bezbedan i pod visokim opterećenjem.

Okretan u gradskom saobraćaju, bezbedan u vangradskoj vožnji: Sa novim Citan vozilom sa zatvorenom karoserijom ostajete agilni u komfornoj i ekonomičnoj vožnji.

Malo dostavno vozilo sa velikim mogućnostima.

  

Dimenzije i mase. Kompaktno čudo u prostoru.

Novi Citan vozilo sa zatvorenom karoserijom omogućava raznovrsne mogućnosti transporta i olakšava vaš rad zahvaljujući velikoj zapremini tovarnog prostora i velikoj korisnoj nosivosti. Sa opciono dostupnom kukom za vuču možete vući do 1500 kg.
Površina tovarnog prostora
Zapremina tovarnog prostora
Dužina tovarnog prostora
 Maks. dodatno opterećenje
2,35 m²
2,5 - 2,9 m³
1806 mm

782 kg

 

Tipičan Mercedes-Benz: dizajn spoljašnosti.

Dizajn novog Citan vozila sa zatvorenom karoserijom pokazuje na prvi pogled njegovu vezu sa velikim Mercedes-Benz transporterima.

Karakteristični dizajn prednjeg dela vozila

Ono što je najupečatljivije u dizajnu prednjeg dela vozila su atraktivna prednja svetla lepog oblika, kao i za Mercedes-Benz tipična rešetka hladnjaka sa centralno postavljenom Mercedes zvezdom.

Markantni dizajn

Markantan bočni dizajn naglašava agilnost novog Citan vozila sa zatvorenom karoserijom. Novi su, između ostalog, dizajnirani naplatci veličine 40,6 cm (16 inča) od lakog metala.

Funkcionalni dizajn zadnjeg dela vozila

Funkcionalni dizajn zadnjeg dela vozila omogućava veliki otvor tovarnog prostora, koji je obeležen zadnjim svetlima privlačnog oblika koja su tipična za Mercedes-Benz.