Mercedes-Benz Citan | Mercedes-Benz Transporter

Citan

 

Citan furgon i Tourer.

Ako tražite prostrano kombi-vozilo, sa kojim se možete opušteno i jednostavno kretati i po gradu, onda je Citan pravo rešenje za vas. Dok su mu spoljašnje dimenzije kompaktne, on impresionira prostranom unutrašnjošću. Tipično za Mercedes-Benz Vans vozila je njihov samouvereni nastup, visok nivo bezbednosti i njegova robusnost.

eCitan: novi član eVans porodice.

Električni pogon u svim klasama transportera

U drugoj polovini 2022. godine, eCitan startuje sa potpuno električnom varijantom Citan modela. Domet prema WLTP iznosi 285 do maks. 300 kilometara. Na taj način on odgovara potrebama poslovnih korisnika, koji ove modele često koriste kao vozilo za kurirske službe i dostavu u gradskim oblastima. Na stanicama za brzo punjenje, baterija se može napuniti do 80 procenata u roku od 40 minuta. Velika prednost: Kod dimenzija tovarnog prostora i dodatnog opterećenja ne gubi se ništa u poređenju sa konvencionalnim modelima. Takođe, za eCitan je dostupna i kuka za vuču.

Novi MBUX.

MBUX označava Mercedes-Benz User Experience i omogućava novi multimedijalni doživljaj u vozilu. To važi za opsežne funkcije i mogućnosti umrežavanja, baš kao i za raznovrsne načine rukovanja multimedijalnim sistemom.
Citan, MBUX
 • MBUX multimedijalni sistem 7 inča

  MBUX multimedijalni sistem 7 inča

  Na ekranu osetljivom na dodir visoke rezolucije sa dijagonalom ekrana od 17,8 cm (7 inča) možete upravljati multimedijalnim sistemom onako, kako smo navikli na mobilnim uređajima. Dodatna mogućnost unosa: tasteri na višenamenskom upravljaču.
 • Integracija pametnog telefona

  Integracija pametnog telefona

  Integracijom pametnog telefona, preko multimedijalnog sistema možete udobno pristupiti izabranim aplikacijama na vašem mobilnom uređaju.
 • USB priključak tipa C

  USB priključak tipa C

  Preko USB priključka tipa C dobićete integrisani Media Interface, preko kojeg možete, na primer, da u vozilu slušate muziku sa vašeg pametnog telefona.
 • Komandovanje glasom

  Komandovanje glasom

  Izgovorite „Zdravo Mercedes“ i to je dovoljno da pokrenete detaljno komandovanje glasom i samim tim da udobno upravljate multimedijalnim sistemom.