Svet voznih performansi.

Jedan stav. Vaš izbor.

Potrošnja goriva, prosek: 17 - 6,9 l/100 km | Emisija CO2, prosek: 397 - 162 g/km | Podatak o emisiji štetnih gasova<p>Navedene vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 izračunate su pomoću propisanog mernog postupka (čl. 2. br. 5, 6, 6a nemačke Uredbe o označavanju potrošnje energije za putnička vozila (Pkw-EnVKV) u trenutno važećoj verziji). Podaci se ne odnose na određeno vozilo i ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za upoređivanje različitih tipova vozila. Vrednosti se razlikuju u zavisnosti od točkova/pneumatika.</p>

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Adrenalin, brzina i preciznost – svakodnevica na treningu vožnje AMG Driving Academy! Novi program nudi sve što će ljubitelje performansi u potpunosti oduševiti. Radujte se raznovrsnim treninzima i događajima na odabranim lokacijama.

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Adrenalin, brzina i preciznost – svakodnevica na treningu vožnje AMG Driving Academy! Novi program nudi sve što će ljubitelje performansi u potpunosti oduševiti. Radujte se raznovrsnim treninzima i događajima na odabranim lokacijama.

Prikazan je vozač koji trči prema svom vozilu Mercedes-AMG GT S Performance.
Prikazano je devet polaznika škole vožnje AMG Driving Academy.
Slika prikazuje program događanja „AMG Winter Sporting“.
Prikazani su polaznici škole vožnje AMG Driving Academy u vozilu.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Pogledaj ponovno

AMG Driving Academy nudi Vam više od pukog putovanja ili programa: postajete član najbrže porodice na svetu – zajednice istomišljenika u kojoj možete istraživati svoju strast prema performansama i podeliti iskustva.

Kao i kod naših vozila visokih performansi, na našim manifestacijama stavljamo maksimalan naglasak na sigurnost svih učesnika, a zahvaljujući sertifikovanoj neutralnosti naših manifestacija za globalnu klimu brinemo i o zaštiti budućih generacija.

Mercedes-AMG GT S: potrošnja goriva, prosek: 9,6 – 9,4 l/100 km; emisija CO2, prosek: 224 – 219 g/km<p>Navedene vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 izračunate su pomoću propisanog mernog postupka (čl. 2. br. 5, 6, 6a nemačke Uredbe o označavanju potrošnje energije za putnička vozila (Pkw-EnVKV) u trenutno važećoj verziji). Podaci se ne odnose na određeno vozilo i ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za upoređivanje različitih tipova vozila. Vrednosti se razlikuju u zavisnosti od točkova/pneumatika.</p>

AMG Private Lounge.

Slika pruža prvi utisak osećaja zajedništva u programu AMG Private Lounge.

AMG Private Lounge.

Učlanite se u AMG Private Lounge – našu online zajednicu za velike i male vozače AMG vozila koji znaju da cene preciznost izrade i performanse ekstra klase Mercedes‑AMG-a.

Članovi profitiraju od insajderskih informacija, novosti i privlačnih ponuda. Stupite u kontakt sa istomišljenicima, ljubiteljima AMG-a i isprobajte brand AMG u krugu AMG zajednice.

Customer Racing.

Prikazan je Mercedes-AMG GT4 na trkačkoj stazi.
Prikazan je polaznik programa AMG Customer racing u vozilu.

Customer Racing.

Uz Formulu 1 i trku DTM već nekoliko godina treća grupa daje znatan doprinos velikim uspesima Mercedes-AMG autosporta– globalni program Customer-Racing.

Sveobuhvatan sportski program za kupce koji se – kao i vozila – stalno unapređuje. Misao vodilja je brza i profesionalna podrška timova sa ciljem da se tehnikom, znanjem i ljudstvom doprinese maksimalnom zajedničkom uspehu.

Šetnja po fabrici


Šetnja po fabrici.

U našem pogonu u Affalterbachu.

Šetnja po fabrici


Šetnja po fabrici.

U našem pogonu u Affalterbachu.

 • Pregled

  Prikazan je Mercedes-AMG Studio u Affalterbachu.
  Slika pruža utisak Mercedes-AMG Performance Studija.

  Jedinstveni duh AMG-a ni na jednom drugom mestu nećete osetiti tako intenzivno kao na vođenoj turi kroz našu centralu u Affalterbachu. Kompetentni vodiči kroz fabriku će Vam pokazati  samo srce naše kompanije i omogućiti Vam bliski susret sa fascinacijom zvanom Mercedes-AMG.

  U sklopu vođene ture po fabrici razgledaćete sledeća odeljenja:

  • Centar za kupce: ovde Vam pokazujemo aktuelna vozila i objašnjavamo šta vozilo čini Mercedes-AMG-om.
  • AMG Performance Studio: osetite kako automobilski snovi svoj oblik dobijaju u našoj manufakturi za individuelizaciju vozila.
  • Manufaktura za proizvodnju motora: pratite naše mehaničare prilikom montaže AMG V8 motora prema načelu „One Man – One Engine“.

  Mercedes-AMG GT S potrošnja goriva, prosek: 9,6-9,4 l/100 km; emisija CO2, prosek: 224-219 g/km.19<p>Navedene vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 izračunate su pomoću propisanog mernog postupka (čl. 2. br. 5, 6, 6a nemačke Uredbe o označavanju potrošnje energije za putnička vozila (Pkw-EnVKV) u trenutno važećoj verziji). Podaci se ne odnose na određeno vozilo i ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za upoređivanje različitih tipova vozila. Vrednosti se razlikuju u zavisnosti od točkova/pneumatika.</p>
  Mercedes-AMG A 45: potrošnja goriva, prosek: 7,3 – 6,9 l/100 km; emisija CO2, prosek: 171 - 162 g/km<p>Navedene vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 izračunate su pomoću propisanog mernog postupka (čl. 2. br. 5, 6, 6a nemačke Uredbe o označavanju potrošnje energije za putnička vozila (Pkw-EnVKV) u trenutno važećoj verziji). Podaci se ne odnose na određeno vozilo i ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za upoređivanje različitih tipova vozila. Vrednosti se razlikuju u zavisnosti od točkova/pneumatika.</p>

 • Informacije

  Slika pruža utisak Mercedes-AMG-ove manufakture za proizvodnju motora.

  Servisne informacije:

  • Naše individualne vođene ture moguće su od ponedeljka do petka u vremenu od 8 do 16 časova.
  • Obilazak traje jedan ipo do dva sata.

  Dodatne informacije možete dobiti kod svog prodavca.