Nova generacija V-Klase.

Pokreni se.

Moguće je da je nakon dovršetka sadržaja došlo do izmjena na proizvodu.

Koncept vozila


Koncept vozila.

S Mercedes-Benz V-klasom porodica putuje još opuštenije, oni koji svoje slobodno vreme provode aktivno doživljavaju svaki trenutak još intenzivnije, a putnici u shuttle vozilu stižu na svoja odredišta udobnije i sa više stila nego ikad pre.

Koncept vozila


Koncept vozila.

S Mercedes-Benz V-klasom porodica putuje još opuštenije, oni koji svoje slobodno vreme provode aktivno doživljavaju svaki trenutak još intenzivnije, a putnici u shuttle vozilu stižu na svoja odredišta udobnije i sa više stila nego ikad pre.

Žao nam je, ali Vaš uređaj ne podržava ovu funkciju.

Žao nam je, ali Vaš uređaj ne podržava ovu funkciju.

Molimo Vas, okrenite uređaj da biste aktivirali vodoravni način prikaza. Ili koristite uređaj veće rezolucije.

Puna života.

Šta god Vam život donese: Mercedes-Benz V-klasa je tu – i opremljena je svime što Vam je potrebno.
Na prikazu je porodični izlet na kom su troje dece i njihov otac.
Zatvori
Reklama za Mercedes-Benz V-klasu je puna života: doživite uzbudljiv porodični vikend.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Pogledaj ponovno
Za sve kojima je potrebna veličina.
Mercedes-Benz V-klasa nudi Vam prostor potreban u svim životnim situacijama. Bez obzira na to morate li smestiti neustrašivu fudbalerku i njenu opremu ili planirate biciklističku turu ili surfovanje sa porodicom: sa Mercedes-Benz V-klasom opremljeni ste za skoro sve situacije – i pretvarate život u doživljaj.
Na prikazu je Mercedes-Benz V-klasa sa otvorenim zadnjim prozorom gde majka i kći utovaruju prtljag.

Porodica udobno stiže do odredišta.

Sa Mercedes-Benz V-klasom možete putovati sigurno, udobno i ekskluzivno.
Na slici je prikaz izbliza bočne strane Mercedes-Benz V-klase sa troje dece na zadnjim sedištima i majkom za upravljačem.
Zatvori
Čisto zadovoljstvo.
Put do cilja Vaših snova ide preko Vaše V-klase. Bilo da se ide u planine ili na more, V-klasa omogućava udoban prevoz putnika i opreme bilo gde. Sa punom opremom na sledeći turnir? Nema problema. V-klasa rado postaje i autobus za tim. Na porodični odmor sa decom i njihovim igračkama? U V-klasi svi jednostavno pronalaze udobno mesto za sebe. Varijabilni koncept prostora omogućava do 8 sedećih mesta – i još mesta za prtljag.
Na prikazu je koncept prostora Mercedes-Benz V-klase odozgo sa mestom za 8 osoba.
Dinamična vožnja u krivinama Mercedes-Benz V-klase sa linijom opreme AVANTGARDE sa Sportpaketom za spoljašnjost AVANTGARDE.

Vredno kao i vreme provedeno sa porodicom: V-klasa sa dvoje kliznih vrata.

Sigurno najbolji pogled.

Mercedes-Benz V-klasa. Na to se možete osloniti.
Na prikazu je wakeboarder koji sa svojom daskom za wakeboard pod rukom šeta plažom.
Zatvori
Veliko zadovoljstvo, visok stepen sigurnosti.
Novim, zahtevnim deonicama do sledećeg odmora. Vetrovitim putevima do plaže. Ili nakon uzbudljivih aktivnosti zadovoljan povratak kući – mnogo je razloga zašto je V-klasa pravi partner Vašoj porodicii. V-klasa Vas svojim brojnim sistemima pomoći može podržati u najrazličitijim situacijama. Tako Vam, na primer, sistem pomoći pri bočnim udarima vetra iz serijske opreme pomaže u izbegavanju skretanja vozila sa pravca u slučaju naleta bočnog vetra. Jer u svim pustolovinama koje planirate želite da je Vaša porodica u dobrim rukama.
Na slici je izbliza prikazana instrument tabla Mercedes-Benz V-klase i aktiviran sistem pomoći pri bočnim udarima vetra.
To je sigurno.
U Mercedes-Benz V-klasi osećate se najbolje zaštićeni. To nije neobično jer Vam integralni koncept sigurnosti sa brojnim sistemima pomoći može najbolje pomoći u vožnji. Jedan od brojnih primera je paket pomoći u vožnji: inteligentna kombinacija četiri sistema pomoći i sigurnosti koji mogu rasteretiti vozača i pružiti još veću sigurnost.
Na slici je izbliza prikazana instrument tabla Mercedes-Benz V-klase sa aktiviranim sistemom pomoći u vožnji i sistemom sigurnosti.

Približava Vas Vašim ciljevima.

Mercedes-Benz V-klasa. Nova dimenzija poslovanja.
Na slici su izbliza prikazani žena za upravljačem i muškarac na suvozačevom mestu u Mercedes-Benz V-klasi.
Zatvori
Veliki uspeh.
Nije samo priprema za večernju zabavu: V-klasa oduševljava vrhunskim surround zvukom. Savršeno međusobno usklađeni sistem pojačala i zvučnika Burmester® Zvučni sustav Burmester® Surround Sound dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu i V-klasu AVANTGARDE, a u serijskoj za V-klasu EXCLUSIVE. pruža savršen doživljaj sa svojih 15 zvučnika. Zaista ne morate biti član simfonijskog orkestra da biste bili zadivljeni ovim zvukom. A kako od silnog uzbuđenja ne bi došlo do zastoja komunikacije u Mercedes-Benz V-klasi, razgovori vozača i suvozača prenose se pozadi pomoću integrisanog mikrofona – savršeno jasno i glasno.
Na slici je izbliza prikazan sistem Burmester® Surround Sound u Mercedes-Benz V-klasi.
Za sve koji žive svoj posao.
Ljudi koji imaju neuobičajen posao često ga smatraju svojim pozivom. Oni znaju: uspeh se ne uptavlja prema satu. Kao član klasičnog ansambla, npr, vežbate tokom dana, ali čak i nakon zalaska sunca još uvek želite da uživate. Pre svega kada sedite u Mercedes-Benz V-klasi. Tu u elegantnom ambijentu imate sve što je potrebno za posebno veče: slavnog soprana ili vrhunskog muzičara sa svojim instrumentom.

Uvek suveren nastup.

Za poslovni uspeh korisno je imati pouzdane saradnike. Posebno kad oni, poput V-klase, predstavljaju ekskluzivnu mobilnost.
Na noćnom je prikazu žena koja izlazi kroz klizna vrata Mercedes-Benz V-klase.
Zatvori
Na noćnom je prikazu Mercedes-Benz V-klasa sa otvorenim kliznim vratima.

Primamljivo: Mercedes-Benz V-klasa sa dvoje kliznih vrata.

Kada komfor i elegancija imaju svoj sistem.
Kao što se sa Mercedes-Benz V-klasom ugodno stiže do odredišta, tako je i utovar i istovar elegantan: zadnje staklo koje se može posebno otvoriti omogućava mehaničko otvaranje i zatvaranje – nezavisno od zadnjeg poklopca.
Na prikazu je Mercedes-Benz V-klasa sa otvorenim zadnjim staklom.

Elegantno putovanje, sretan dolazak na odredište.

Mercedes-Benz V-klasa. Stav za dobar ukus.
Dopadljiva prezentacija Mercedes-Benz V-klase sa linijom opreme EXCLUSIVE.
Zatvori
Unutrašnjost Mercedes-Benz V-klase sa linijom opreme EXCLUSIVE ne zaostaje za VIP ložom.

Pretvara unutrašnjost u VIP ložu. Linija opreme EXCLUSIVE.

Potpuna ekskluziva.
Ko poslovno dobro napreduje, želi i odgovarajući ambijent. Mercedes-Benz V-klasa sa linijom opreme EXCLUSIVE uveliko ispunjava taj zahtev: nudi uzbudljivo novu interpretaciju luksuza. Pritom se posebno ističu ukrasni elementi u optici brušenog aluminija. A panoramski pomični krov ima dodatnu važnu vrednost: utisak koji ostavlja neposredno okruženje može delovati na putnike – i biti izvor inspiracije. Očaravajući primer toga je večernje nebo – sa svim svojim nijansama i igrama boja.
Na slici je prednji i bočni prikaz Mercedes-Benz V-klase iz ptičje perspektive.

Na tragu pustolovine.

Mercedes-Benz V-klasa. I ulica je oživela.
Dinamična vožnja u krivinama Mercedes-Benz V-klase sa krovnom kutijom i natovarenim zadnjim nosačem za bicikle – na putu u nove pustolovine.
Zatvori
Na prikazu je Mercedes-Benz V-klasa sa zadnjim nosačem za bicikle koji može poneti do 4 bicikla u svaku novu avanturu.

Za pustolovinu na dva točka: zadnji nosač za bicikle za do 4 bicikla.

Kutija za sve slučajeve.
Kada neko ide na putovanje, ima šta da ispriča, a često i da prevze. Nikakav problem sa Mercedes-Benz krovnom kutijom 400: ima zapreminu od 400 litara i može da smesti do 75 kg prtljaga. Sa njom je sve unutra u pravom smislu reči. Praktično: kutija se jednostavno i sigurno montira na osnovne krovne nosače koji se isto tako jednostavno pričvrste na krov Mercedes-Benz V-klase. Tako je krovna kutija u svakom pogledu zaokružena stvar. I kao stvorena za sledeću pustolovinu.
Na prikazu je Mercedes-Benz V-klasa sa krovnom kutijom koja nudi zapreminu od 400 litara za sledeću pustolovinu.
Always on the road.
Priča o životu u pokretu počinje ulaskom u Mercedes-Benz V-klasu. I može potrajati sve do zalaska sunca. Za to je odgovoran faktor iskoristivosti i doživljaja V-klase koji proizlazi iz njene veličine, varijabilnosti i funkcionalnosti: tu se može smestiti oprema za trčanje pa čak i kompletan asortiman trkačkih bicikala – što će oduševiti ne samo uspešne triatlonce. Istovremeno ste uvek opušteni i sigurni na putu pa se možete radovati novim iskustvima. Jer je nova pustolovina možda već iza sledeće krivine.

Postignite uvek nove ciljeve.

Mercedes-Benz V-klasa. Kada život postane doživljaj.
Na prikazu su Mercedes-Benz V-klasa na plaži i dve žene koje žele da utovare svoje trkačke bicikle.
Zatvori
Bolje je stići opušteno.
Multimedijalni sistem COMAND Online COMAND Online dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu i V-klasu AVANTGARDE. Za V-klasu EXCLUSIVE dio je serijske opreme. Kako bi se mogle koristiti sve funkcije sustava COMAND Online, potrebno je imati mobilni telefon s mogućnošću spajanja na Bluetooth® odnosno pametni telefon s podatkovnom opcijom. pomaže pametnom vozaču da sigurno i opušteno dođe do svog odredišta. Brza navigacija hard diskom omogućava dinamično vođenje do cilja – u stvarnom vremenu i vodeći računa o trenutnim informacijama o saobraćaju. COMAND Online jasno prikazuje te podatke pomoću topografskih 3D karata. Za još bolji osećaj tu su alati za zabavu i komunikaciju sistema COMAND Online: zahvaljujući internet pretraživaču , sistemu Central Media Display, integrisanom hard disku od 80 GB i DVD-playeru, skoro ćete zaboraviti da ste na putovanju, a ne u udobnom dnevnom boravku.
Na slici je izbliza prikazan multimedijalni sistem COMAND Online sa brzom navigacijom hard diskom.
Svaki teren je dobar teren.
Ponekad je cilj put, a ponekad je cilj odredište. U svakom slučaju Vas trajni pogon na sve točkove 4MATIC Trajni pogon na sve kotače 4MATIC dostupan je u dodatnoj opremi u kombinaciji s mjenjačem 7G-TRONIC PLUS za V-klasu i V-klasu AVANTGARDE te za V-klasu EXCLUSIVE. vodi dalje: omogućava izvanrednu trakciju i visoku stabilnost vožnje na gotovo svakoj podlozi, bilo da se radi o asfaltu, livadi, pesku ili blatu. Prava prednost za one koji se na svakom terenu žele osećati kao kod kuće. Oni koji vole plažu, recimo, posebno su oduševljeni automatskim 4MATIC kočionim impulsima koji znatno poboljšavaju kretanje na pesku i šljunku. Tako možete doći i u najudaljenije kutke sveta – i prepustiti se pustolovini.
Na prikazu su detalji natpisa 4MATIC na Mercedes-Benz V-klasi.
Slika preseka Mercedes-Benz V-klase odozgo prikazuje varijantu sa 2 zasebna sedišta i utovarenom biciklom u zadnjem delu vozila.

I za putnike sa točkovima: varijabilna konfiguracija sedišta.

Pobednici među nama.

Mercedes-Benz V-klasa. I Vaš život ostavlja velik utisak.
Na prikazu su dve snažne žene na biciklističkom treningu i Mercedes-Benz V-klasa iza koje je plaža.
Zatvori
U video zapisu se Sebastian Kienle i Anja Beranek na svojim trkačkim biciklima takmiče sa Mercedes-Benz V-klasom, a Sebastian Kienle staje u boks.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Pogledaj ponovno
Izazovi su dobar pokretač.
Za IRONMAN žene Anju Beranek i Kaisu Lehtonen važi: što je zadatak zahtevniji, to je iskustvo intenzivnije. Za njih zaustavljanje nije opcija. Mercedes-Benz V-klasa izvrsno odgovara tom motu. Ona snažnim ženama pomaže da uvek dosegnu nove ciljeve i sruše granice – kao veran pratilac za vreme treninga i na takmičenjima. Tako snažne žene postaju uspešan tim. I žive svoj triatlonski život na putu i van njega.
Na prikazu su Anja Beranek i Kaisa Lehtonen u Mercedes-Benz V-klasi.

Mercedes-Benz V 220 d sa paketom BlueEFFICIENCY u kombinaciji sa menjačem 7G-TRONIC PLUS: potrošnja goriva gradska vožnja / otvoren put / prosek: 6,8/5,4/5,9 l/100 km; emisije CO2, prosek: 154 g/km; klasa energetske efikasnosti: A.<p>Navedene vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 izračunate su pomoću propisanog mernog postupka (čl. 2. br. 5, 6, 6a nemačke Uredbe o označavanju potrošnje energije za putnička vozila (Pkw-EnVKV) u trenutno važećoj verziji). Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za upoređivanje različitih tipova vozila. Vrednosti se razlikuju u zavisnosti od točkova/pneumatika.<br> Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u publikaciji „Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen“ (Smernice o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji električne energije za nova putnička vozila) koja je besplatno dostupna na svim prodajnim mestima i u kompaniji DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).</p>

Mercedes-Benz V 250 d sa paketom BlueEFFICIENCY u kombinaciji sa menjačem 7G-TRONIC PLUS: potrošnja goriva gradska vožnja / otvoren put / prosek: 6,9/5,5/6,0 l/100 km; emisije CO2, prosek: 158 g/km; klasa energetske efikasnosti: A.<p>Navedene vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 izračunate su pomoću propisanog mernog postupka (čl. 2. br. 5, 6, 6a nemačke Uredbe o označavanju potrošnje energije za putnička vozila (Pkw-EnVKV) u trenutno važećoj verziji). Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za upoređivanje različitih tipova vozila. Vrednosti se razlikuju u zavisnosti od točkova/pneumatika.<br> Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u publikaciji „Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen“ (Smernice o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji električne energije za nova putnička vozila) koja je besplatno dostupna na svim prodajnim mestima i u kompaniji DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).</p>

Najvažnije značajke


Najvažnije karakteristike.

Doživite varijabilnost V-klase.

Zbog svestranog koncepta unutrašnjosti Mercedes-Benz V-klasa je komforna prostrana limuzina koja nudi različite mogućnosti. Prostrano oblikovana unutrašnjost egzemplarna je u pogledu ergonomije, funkcionalnosti i dizajna.

Najvažnije značajke


Najvažnije karakteristike.

Doživite varijabilnost V-klase.

Zbog svestranog koncepta unutrašnjosti Mercedes-Benz V-klasa je komforna prostrana limuzina koja nudi različite mogućnosti. Prostrano oblikovana unutrašnjost egzemplarna je u pogledu ergonomije, funkcionalnosti i dizajna.

Na prikazu je kokpit Mercedes-Benz V-klase koji očarava vizuelno, taktilno i ergonomski.
Na prikazu je kokpit Mercedes-Benz V-klase koji očarava vizuelno, taktilno i ergonomski.

Ugodna zona.

Doživljaj za sva čula – vizuelno, taktilno i ergonomski. Ekskluzivni detalji poput multimedijalnog ekrana sa vrhunskom staklenom površinom naglašavaju kvalitet.

Na prikazu je ekskluzivni kokpit Mercedes-Benz V-klase usavršenog dizajna sa izborom prvoklasnih materijala.

Prostrani kokpit.

U vozilu se nalazi kokpit usavršenog dizajna izrađen od prvoklasnih materijala. Panoramski pomični krovPanoramski pomični krov dostupan je u dodatnoj opremi. Obuhvaćen je opsegom opreme V-klase EXCLUSIVE. osigurava Vam još više svetla i vazduha.

Na slici je prikaz zadnjeg dela vozila sa 4 udobna zasebna sedišta i otvorenim kliznim vratima.

Čudo od prostora.

V-klasa prevozi do 8 osoba i puno prtljaga. U serijskoj su opremi u zadnjem delu vozila smeštena 4 udobna zasebna sedištaPo želji se može izostaviti. koja se u svakom trenutku mogu jednostavno demontirati.

Na prikazu je Mercedes-Benz V-klasa sa otvorenim vozačevim i kliznim vratima.

Prostor za fleksibilnost.

Praktično u skučenim saobraćajnim uslovima: klizna vrata na levoj strani vozila dodatno olakšavaju utovar i istovar, odnosno ulazak i izlazak.

Na prikazu je Mercedes-Benz V-klasa kavanzit plave boje sa zadnjim staklom koje se može zasebno otvoriti.

Prtljažnik iz snova.

Mercedes-Benz V-klasa nudi inteligentan koncept unutrašnjosti kao i brojne ideje za jednostavan utovar i istovar poput zadnjeg stakla koje se može zasebno otvoriti.


Saznajte više o varijabilnom konceptu prostora.

V-klasa razvijena je za radosti i izazove života. Varijabilnim konceptom prostora i unutar vozila dokazuje stvarnu veličinu.


Saznajte više o varijabilnom konceptu prostora.

V-klasa razvijena je za radosti i izazove života. Varijabilnim konceptom prostora i unutar vozila dokazuje stvarnu veličinu.

Koncept unutrašnjosti


Inteligentni koncept unutrašnjosti.

Prostor nikada nije bio tako fleksibilno iskoristiv kao u V-klasi.

Koncept unutrašnjosti


Inteligentni koncept unutrašnjosti.

Prostor nikada nije bio tako fleksibilno iskoristiv kao u V-klasi.

Slika preseka Mercedes-Benz V-klase odozgo prikazuje dve sedeće klupe za tri osobe u vozilu.
Slika preseka Mercedes-Benz V-klase odozgo prikazuje jednu sedeću klupu za tri osobe kao i prostor za prtljag i glomazan teret.
Slika preseka Mercedes-Benz V-klase odozgo prikazuje varijantu sa 2 zasebna sedišta i utovarenim biciklom u zadnjem delu vozila.
Slika preseka Mercedes-Benz V-klase odozgo prikazuje modularni koncept sedišta Mercedes-Benz V-klase sa zasebnim sedištima i sedećom klupom za 3 osobe.
Slika preseka Mercedes-Benz V-klase odozgo prikazuje mogućnost nameštanja zadnjih sedišta tako da budu jedna nasuprot drugih i sklopivi sto.
Na prikazu je zadnji deo Mercedes-Benz V-klase sa otvorenim zadnjim poklopcem i pogled na mrežu za zaštitu putnika i prtljaga.

Dužine karoserije


Mercedes-Benz V-klasa u 3 različite dužine vozila.

Kao stvorena za Vaše potrebe: V-klasa kao kompaktna, duga ili ekstraduga verzija.

Dužine karoserije


Mercedes-Benz V-klasa u 3 različite dužine vozila.

Kao stvorena za Vaše potrebe: V-klasa kao kompaktna, duga ili ekstraduga verzija.

 • Kompaktna

  Na prikazu je kompaktna verzija Mercedes-Benz V-klase sa bočne strane.

  Dužina vozila

  4,895 m

  Visina vozila: 1,88 m. Ulazi u gotovo svaku podzemnu garažu!

  Zapremina prtljažnika

  610 l

  uz maksimalno 8 sedećih mesta.

 • Duga

  Na prikazu je duga verzija Mercedes-Benz V-klase sa bočne strane.

  Dužina vozila

  5,14 m

  Visina vozila: 1,88 m. Ulazi u gotovo svaku podzemnu garažu!

  Zapremina prtljažnika

  1030 l

  uz maksimalno 8 sedećih mesta.

 • Ekstraduga

  Na slici je bočni prikaz Mercedes-Benz V-klase u ekstradugoj verziji.

  Dužina vozila

  5,37 m

  Visina vozila: 1,88 m. Ulazi u gotovo svaku podzemnu garažu!

  Zapremina prtljažnika

  1410 l

  uz maksimalno 8 sedećih mesta.

Komfor


Komfor.

Visoka tehnologija za sva čula.

Komfor


Komfor.

Visoka tehnologija za sva čula.

Na slici je izbliza prikazan držač za tablet računar u Mercedes-Benz V-klasi.

Ovako zadnja klupa postaje loža.

Priprema za zabavu i komfor.

Na slici je izbliza prikazan zvučnik sistema Burmester® Surround Sound u Mercedes-Benz V-klasi.

Koncertna dvorana za put.

Sistem Burmester® Surround Sound.

Paket za parkiranje sa kamerom od 360° znatno pomaže vozaču Mercedes-Benz V-klase pri traženju parking mesta, kao i parkiranju i manevrisanju.

Novi pogled.

Paket za parkiranje sa kamerom od 360°.

Na prikazu su detalji upravljačke jedinice u vratima za sistem klimatizacije sedišta za vozača, suvozača i putnike u zadnjem delu vozila.

Vaša mobilna zona komfora.

Sistem klimatizacije sedišta za sve putnike.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Inteligentni sistemi za više sigurnosti, veći komfor i bolju povezanost.

Pouzdani pratilac. Svojim sistemima pomoći i sigurnosti V-klasa Vam pomaže u mnogim situacijama u vožnji i omogućava Vam da sigurnije, opuštenije i suverenije stignete na odredište.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Inteligentni sistemi za više sigurnosti, veći komfor i bolju povezanost.

Pouzdani pratilac. Svojim sistemima pomoći i sigurnosti V-klasa Vam pomaže u mnogim situacijama u vožnji i omogućava Vam da sigurnije, opuštenije i suverenije stignete na odredište.

COLLISION PREVENTION ASSIST.

COLLISION PREVENTION ASSISTCOLLISION PREVENTION ASSIST dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu, V-klasu AVANTGARDE i V-klasu EXCLUSIVE. Dio je paketa pomoći u vožnji u sklopu dodatne opreme. pomaže vozaču da održi razmak do vozila ispred i u slučaju opasnosti od sudara upozorava zvučnim signalom.

COLLISION PREVENTION ASSIST vizuelno upozorava kada se smanji minimalni razmak do vozila ispred. Sistem istovremeno aktivira sistem pomoći pri kočenju BAS PRO koji pojačava kočioni pritisak ako vozač preslabo koči.

LED Intelligent Light System.

LED Intelligent Light SystemLED Intelligent Light System dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu, a u serijskoj za V-klasu AVANTGARDE i V-klasu EXCLUSIVE. prilagođava rasvetu uslovima osvijetljenosti kao i saobraćajnim i vremenskim prilikama. Povećava uočljivost i rasterećuje vozača.

Prilagodljiva prednja svetla mogu se automatski prilagoditi situaciji u vožnji. Sistem pomoći za duga svetla pomaže u sprečavanju zaslepljivanja vozila iz suprotnog smera. Aktivna svetla za skretanje zaokreću prednja svetla u smeru krivine i tako poboljšavaju osvetljenost kolovoza.

Sistem pomoći pri zadržavanju kolovozne trake.

Sistem pomoći pri zadržavanju kolovozne trakeSustav pomoći pri zadržavanju vozne trake dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu, V-klasu AVANTGARDE i V-klasu EXCLUSIVE u kombinaciji s paketom za zadržavanje smjera u dodatnoj opremi ili paketom pomoći u vožnji u dodatnoj opremi. pomaže u izbegavanju saobraćajnih nesreća uzrokovanih napuštanjem kolovozne trake. Sistem pomoći pri zadržavanju kolovozne trake aktivan je, zavisno od željenog stanja pogona, iznad brzine od cca 60 km/h.

Multifunkcionalna kamera može prepoznati granice kolovozne trake i nadzire kreće li se vozilo u kolovoznoj traci. Pri nehotičnom napuštanju kolovozne trake sistem pomoći pri zadržavanju kolovozne trake taktilno upozorava na prelaženje uočenih oznaka na kolovozu.

Pilot za održavanje razmaka DISTRONIC.

Pilot za održavanje razmaka DISTRONIC koji se temelji na radaruPilot za održavanje razmaka DISTRONIC dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu, V-klasu AVANTGARDE i V-klasu EXCLUSIVE. održava razmak od vozila ispred i pomaže vozaču, npr, u saobraćaju sa učestalim zaustavljanjem i ponovnim kretanjem.

Pilot za održavanje razmaka DISTRONIC samostalno ubrzava i koči sa najviše pola snage kočenja kako bi održao sigurnosni razmak. Ako sistem prepozna da vozač treba snažnije da koči, u intervalima se oglašava ton upozorenja i zasvetli simbol upozorenja.

Inteligentne tehnologije 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – detalji o tehnologijama.

Komfor koji povećava efikasnost i besprekorna sigurnost.

Inteligentne tehnologije 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – detalji o tehnologijama.

Komfor koji povećava efikasnost i besprekorna sigurnost.

Bilo da se nalazite u saobraćajnom špicu, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim putevima – Vaša V-klasa osetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vreme koje provedete za upravljačem Vaše vreme. Vreme za opuštanje. Vreme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli pre svega sigurno, ali svakako i opušteno.

Mercedes-Benz V-klasa sa pilotom za održavanje razmaka DISTRONIC automatski održava razmak do vozila ispred i pomaže vozaču, npr, pri vožnji autoputem ili u saobraćaju sa učestalim zaustavljanjem i ponovnim kretanjem.

Pilot za održavanje razmaka DISTRONIC

COLLISION PREVENTION ASSIST u Mercedes-Benz V-klasi prepoznaje vozila koja voze ispred i može pomoći da se spreči udarac u vozilo ispred.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Dinamična vožnja Mercedes-Benz V-klase. Sistem pomoći pri bočnim udarima vetra može pomoći u izbegavanju skretanja vozila sa pravca u slučaju naleta bočnog vetra.

Sistem pomoći pri bočnim udarima vetra

Paket za zadržavanje smera u Mercedes-Benz V-klasi pruža veću sigurnost pri zadržavanju kolovozne trake i pri prestrojavanju.

Paket za zadržavanje smera

Sistem ATTENTION ASSIST može prepoznati tipične znakove umora i upozoriti vozača Mercedes-Benz V-klase.

ATTENTION ASSIST

Mercedes-Benz V-klasa sa paketom pomoći u vožnji podržava sigurnu vožnju i može pomoći pri izbegavanju nesreća.

Paket pomoći u vožnji

Mercedes-Benz V-klasa sa sistemom upozoravanja na vozila u mrtvom uglu može pomoći u izbegavanju nesreća pri prestrojavanju, npr. na autoputu.

Sistem upozoravanja na vozila u mrtvom uglu

Sistem PRE-SAFE® može pravovremeno prepoznati kritične situacije u vožnji i tako preventivno zaštititi putnike.

PRE-SAFE®

Sistem pomoći za saobraćajne znakove pomaže vozaču Mercedes-Benz V-klase pomoću prikaza ograničenja brzine.

Sistem pomoći za saobraćajne znakove

Paket za parkiranje sa kamerom za vožnju unazad pomaže vozaču Mercedes-Benz V-klase prilikom traženja parking mesta, kao i prilikom manevrisanja.

Paket za parkiranje sa kamerom za vožnju unazad

Paket za parkiranje sa kamerom od 360° znatno pomaže vozaču Mercedes-Benz V-klase prilikom traženja parking mesta, kao i parkiranja i manevrisanja.

Paket za parkiranje sa kamerom od 360°

Zahvaljujući sistemu LED Intelligent Light System u Mercedes-Benz V-klasi rasveta se varijabilno prilagođava uslovima osvetljenosti i saobraćajnim i vremenskim prilikama.

LED Intelligent Light System

Slike i filmovi


Slike i filmovi Mercedes-Benz V-klase.

Slike i filmovi


Slike i filmovi Mercedes-Benz V-klase.

Bočni prikaz Mercedes-Benz V-klase AVANTGARDE sa kliznim vratima na desnoj strani i drugim kliznim vratima na levoj strani.
Mercedes-Benz V-klasa na porodičnom izletu u planinama.
Nažalost, željeni video trenutno nije dostupan. Molimo, pokušajte ponovno kasnije.
Pogledaj ponovno
Prikaz Mercedes-Benz V-klase izbliza koja na sunčani dan vozi po magistralnom putu.
Noćna scena Mercedes-Benz V-klase u briljant srebrnoj boji sa otvorenim kliznim vratima na levoj strani.
Sportski kokpit Mercedes-Benz V-klase. AMG Line sa kombinovanim instrumentom sa ekranom u boji i ukrasnim elementima u optici karbona.
Mercedes-Benz V-klasa EXCLUSIVE sa ukrasnim elementima u optici brušenog aluminijuma i multifunkcionalnim upravljačem u koži napa.
Mercedes-Benz V-klasa EXCLUSIVE sa metalik lakom i panoramskim pomičnim krovom.
Mercedes-Benz V-klasa AVANTGARDE sa ambijentalnom rasvetom i ukrasnim elementima u optici ebanovine.
Sportski ekskluzivno predstavlja se Mercedes-Benz V-klasa AVANTGARDE sa linijom AMG Line.
Mercedes-Benz V-klasa sa linijom AMG Line predstavlja se sportski ekskluzivnom spoljašnjošću.
Prikaz unutrašnjosti Mercedes-Benz V-klase. Otvorena klizna vrata i udobna zadnja sedišta pozivaju na vožnju.