Inovativne tehnologije za roadstere.

Inovativne tehnologije za roadstere.

SLC spaja neusporedivi užitak u vožnji roadsterom s pogodnošću za svakodnevnu primjenu i niskom razinom buke kupea. Zahvaljujući komfornijim i inteligentnijim rješenjima, SLC omogućava vožnju sa spuštenim krovom u svako godišnje doba i po gotovo svakom vremenu.

 • MAGIC SKY CONTROL

  Tako blizu nebu.

  Pomoću funkcije MAGIC SKY CONTROL moguće je pritiskom na dugme zatamniti panoramski varijabilni krov u dodatnoj opremi.
  Obje varijante stakla varijabilnog krova osiguravaju nesmetan pogled prema gore iz unutrašnjosti Mercedes-Benzovog modela SLC.
  Na prikazu je pogled kroz zatamnjeni varijabilni krov Mercedes-Benzovog modela SLC iz unutrašnjosti vozila.

  Tako blizu nebu.

  Najljepša veza između neba i ceste: panoramski varijabilni krov u dodatnoj opremi. Omogućava nesmetani pogled prema gore – za osjećaj kao na otvorenom čak i kada je vozilo zatvoreno. Po želji i s funkcijom MAGIC SKY CONTROL: dovoljan je samo jedan pritisak na dugme i zatamnjeno staklo postaje prozirno. A unutrašnjost se doima još većom. Kad je krov zatamnjen, znatno se smanjuje zagrijavanje unutrašnjosti.

 • AIRSCARF

  S ljetom oko vrata.

  Na prikazu je snimka sustava zagrijavanja zraka oko glave AIRSCARF Mercedes-Benzovog modela SLC pod vedrim nebom.
  Na prikazu je snimka sustava zagrijavanja zraka oko glave AIRSCARF Mercedes-Benzovog modela SLC.

  S ljetom oko vrata.

  Opcionalno zagrijavanje zraka oko glave AIRSCARF koje je razvio Mercedes-Benz produžava sezonu boravka na otvorenom tako što pritiskom na dugme obavija topli zrak kao nevidljivi šal oko ramena i vrata vozača i suvozača. Željenu temperaturu možete namjestiti u tri stupnja.

 • AIRGUIDE

  Odvodnik zraka.

  Na prikazu je uvučeni sustav pregrada za zaštitu od vjetra AIRGUIDE u dodatnoj opremi u Mercedes-Benzovom modelu SLC.
  Na prikazu je izvučeni sustav pregrada za zaštitu od vjetra AIRGUIDE u dodatnoj opremi u Mercedes-Benzovom modelu SLC.

  Odvodnik zraka.

  Sustav pregrada za zaštitu od vjetra AIRGUIDE u dodatnoj opremi smanjuje propuh tijekom vožnje sa spuštenim krovom – osjetno povećavajući udobnost. Budući da se sastoji od dva prozirna elementa okretne ploče, vidljivost unatrag nije ograničena. Zakretne individualno namjestive plastične površine pričvršćene su na stražnjoj strani zaštitnih metalnih okvira nad sjedalima. Tamo odvode struju zraka što osjetno smanjuje propuh oko glave i vrata putnika.

 • Pregrada prtljažnika

  Komfor na otvorenom.

  Na prikazu je otvoreni prtljažnik Mercedes-Benzovog modela SLC.

  Komfor na otvorenom.

  Poluautomatska pregrada prtljažnika dodatno olakšava upravljanje varijabilnim krovom. Ako se pregrada radi većeg obujma prtljažnika nalazi u gornjem položaju, pri otvaranju platnenog krova automatski se spušta – ručno zatvaranje nije potrebno. Pritom sustav radi sigurno: u slučaju prepreka ili nedostatka mjesta zbog prtljage, postupak se samostalno prekida, a vozač dobiva upozorenje.