GLC.

U svom elementu na svakom terenu.

Moguće je da je nakon objave stranice došlo do izmena na proizvodu.

Vozne karakteristike


U gradu. Na selu. I na svakom terenu.

GLC sa tehničkim paketom za terensku vožnju suvereno savladava izazove van puteva. Najbolju trakciju pritom omogućava trajni pogon na sve točkove 4MATIC uz koji ćete moći uživati u svakom metru visine. Otkrijte talente modela GLC u terenskoj vožnji.

Vozne karakteristike


U gradu. Na selu. I na svakom terenu.

GLC sa tehničkim paketom za terensku vožnju suvereno savladava izazove van puteva. Najbolju trakciju pritom omogućava trajni pogon na sve točkove 4MATIC uz koji ćete moći uživati u svakom metru visine. Otkrijte talente modela GLC u terenskoj vožnji.

Prikazana je linija OFFROAD za spoljašnjost Mercedes-Benz modela GLC.
Prikazana je linija OFFROAD za spoljašnjost Mercedes-Benz modela GLC.

Najbolji rezultati i van puteva.

Pogon na sve točkove 4MATIC čini GLC savršenim partnerom za svaki teren.

Mercedes-Benz GLC: programi vožnje za svaki teren

Komfor


Mnogo mesta za Vaše snove.

Unutrašnjost GLC-a nudi Vam veliku slobodu u svakom pogledu: raskošan ambijent u prednjem delu, mnogo mesta za putnike u zadnjem delu vozila, slobodan pogled u nebo – i poziv da krenete u bilo koje doba. Na daleka putovanja, u velike pustolovine ili neki kraći izlet.

Komfor


Mnogo mesta za Vaše snove.

Unutrašnjost GLC-a nudi Vam veliku slobodu u svakom pogledu: raskošan ambijent u prednjem delu, mnogo mesta za putnike u zadnjem delu vozila, slobodan pogled u nebo – i poziv da krenete u bilo koje doba. Na daleka putovanja, u velike pustolovine ili neki kraći izlet.

Raskošan kokpit Mercedes-Benzovog modela GLC oduševljava visokim kvalitetom.

Izuzetno visok kvalitet i oprema u visini očiju.

U zadnjem delu Mercedes-Benz modela GLC putnici imaju mnogo mesta za noge.

Mnogo mesta za kolena i noge na svim mestima.

Dvodelni panoramski pomični krov Mercedes-Benz modela GLC oslobađa pogled prema nebu i pruža osećaj velikog prostora.

Tako blizu nebu – sa dvodelnim panoramskim pokretnim krovom.

U prednjem delu moderan luksuz. Pozadi velika sloboda.

Velik i varijabilan prtljažni prostor Mercedes-Benz modela GLC sa sklopljenom zadnjom klupom može primiti do 1600 litara prtljaga.

Veliki prtljažni prostor može se proširiti sa 550 na 1600 litara.

Prtljažnik u Mercedes-Benzovom modelu GLC nudi raznoliku varijabilnost: pregradna mreža povećava zaštitu putnika od neučvršćenih predmeta u prtljažniku.

Zaštita putnika od neučvršćenih predmeta u prtljažniku.

Prtljažnik Mercedes-Benz modela GLC nudi mnogo mesta za do pet putnika i njihov prtljag.

Mnogo mesta za sve: Napred pet putnika, pozadi njihov prtljag.

Pokrivač prtljažnika EASY-PACK štiti prtljag u Mercedes-Benz modelu GLC od sunca i znatiželjnih pogleda.

Pokrivač utovarnog prostora štiti Vaš prtljag od sunca i znatiželjnih pogleda.

U prednjem delu moderan luksuz. Pozadi velika sloboda.

U otmenoj i prostranoj unutrašnjosti modela GLC svaku vožnju ćete doživeti na potpuno novom nivou. To zavisi, ne samo od visokog položaja sedenja tipičnog za SUV, nego i od osmišljenih komfornih funkcija zahvaljujući kojima na svakom terenu putujete opušteno. Prtljažni prostor modela GLC ubraja se među najprostranije u segmentu, a zahvaljujući fleksibilno sklopivom naslonu zadnjeg sedišta, sem velike količine prtljaga prevozi i opremu velikih gabarita.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Komfor koji povećava efikasnost i besprekorna sigurnost.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Komfor koji povećava efikasnost i besprekorna sigurnost.

Bilo da se nalazite u saobraćajnom špicu, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim putevimaa, Vaš GLC znatno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vreme koje provedete za upravljačem Vaše vreme. Vreme za opuštanje. Vreme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli pre svega sigurno, ali i opušteno.

Mercedes-Benz GLC nudi maksimalan komfor u vožnji zahvaljujući višekomornom vazdušnom oslanjanju AIR BODY CONTROL sa neprekidnom regulacijom amortizacije.
Mercedes-Benz GLC nudi maksimalan komfor u vožnji zahvaljujući višekomornom vazdušnom oslanjanju AIR BODY CONTROL sa adaptivnim sistemom amortizacije.

Vožnja kao na oblacima.

Uživajte u svakom metru vožnje – uz novi AIR BODY CONTROL. Vazdušno oslanjanje u dodatnoj opremi sa kontinuirano prilagođavajućom amortizacijom razmaziće putnike prema svim pravilima inženjerskog umeća.

Da bi doživljaj u vožnji bio dinamičan, podupravljanje je osetno smanjeno, a neravnine na kolovozu  se apsorbiraju. Automatsko reguliranje visine povećava stabilnost i smanjuje potrošnju. Visina vozila se na kamenitim putovima ili pri velikoj opterećenosti može prilagoditi ručno.

U Mercedes-Benz modelu GLC uživate u visokom komforu u vožnji zahvaljujući automatskom menjaču 9G-TRONIC koji prebacuje stepene prenosa gotovo bez prekida.

Spoj dinamike i komfora.

9G-TRONIC predstavlja prekretnicu na području tehnologije menjača. Uz devet stepeni prenosa za vožnju unapred ovaj automatski menjač omogućava efikasnost, komfor i dinamiku na potpuno novom nivou.

Oduševljava još bržim i mekšim prebacivanjem u druge stepene prenosa. Povećava agilnost i smanjuje potrošnju. Moguća su i višestruka prebacivanja u niže stepene prenosa za snažna međuubrzanja. Osim toga, izuzetno tiho klizite putem.

Uz DYNAMIC SELECT u Mercedes-Benz modelu GLC dostupno je pet programa vožnje, od sportskog, preko individualnog, sve do ekonomičnog.

Emocije pritiskom na dugme.

Pet komfornih, sportskih i individualnih programa vožnje može se primenitii putem upravljačkog dugmeta sistema DYNAMIC SELECT u središnjoj konzoli. Tako jednim dodirom regulišete ponašanje u vožnji.

Zavisno od odabranog programa vožnje, prilagođavaju se parametri kao što su karakteristika motora, menjača i upravljanja. Pritom je standardna postavka odmereni modus „Comfort“ optimizirane potrošnje. Postavka „ECO“ namešta sve parametre za najmanju moguću potrošnju goriva. U serijskoj opremi.

Prikazan je prednji deo Mercedes-Benz modela GLC sa sistemom LED Intelligent Light System indirektno osvetljen u tamnom prostoru.

Isijava čistu inteligenciju.

LED Intelligent Light System osvaja prepoznatljivim dizajnom, vrlo malom potrošnjom energije i dugim vekom trajanja. A pre svega nudi još bolju vidljivost i veću sigurnost.

Pri skretanju i u krivinama kratka svetla se automatski prilagođavaju uslovima osvetljenosti i uslovima vožnje. Na magistralnim putevima se leva ivica kolovoza, naročito uz uključena svetla za maglu, znatno bolje osvetljava. A na autoputevima se vidljivost povećava do 60 posto.

Prikazan je ekran multimedijskog sistema u Mercedes-Benz modelu GLC sa prikazom okoline koja se ppojektujei zahvaljujući kameri od 360°.

Prikazuje Vam više strana sveta.

Paket za parkiranje sa kamerom od 360° omogućava parkiranje i manevrisanje sa realističnim sveobuhvatnim pogledom zahvaljujući interakciji četiri umrežene kamere.

Vozilo i njegovu okolinu moguće je na ekranu multimedijskog sistema prikazati iz ptičje perspektive, a za vozača su vidljive i prepreke ispod nivoa prozora.

Na slici je prikazan sistem aktivne pomoći za zadržavanje kolovozne trake u kombiniovanom instrumentu Mercedes-Benz modela GLC.

Paket pomoći u vožnji.

Interveniše kad je potrebno. Uzdržava se kad je moguće. Ta je suverenost deo paketa pomoći u vožnji. Sistem kombinuje sisteme sigurnosti i sisteme pomoći

koji rasterećuju vozača, smanjuju opasnost od nesreća te poboljšavaju zaštitu putnika i ostalih učesnika u prometu. Sistem aktivne pomoći za održavanje sigurnog rastojanja DISTRONIC sa sistemom aktivne pomoći pri upravljanju, uz to, pruža veliko rasterećenje vozaču, pre svega na dugim deonicama i pri vožnji u koloni zbog zastoja.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Detalji o tehnologijama.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Detalji o tehnologijama.

Prikaz ilustrira način funkcioniranja sustava aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC modela Mercedes-Benz GLC SUV.

Sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC

Na prikazu je način funkcioniranja sustava aktivne pomoći pri kočenju Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Sustav aktivne pomoći pri kočenju

Slika prikazuje način funkcioniranja sustava PRE-SAFE® u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Sustav PRE-SAFE®

Prikaz ilustrira način funkcioniranja sustava pomoći za mrtvi kut Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu

Na prikazu je head-up zaslon Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Head-up zaslon

Na prikazu je prekidač sustava DYNAMIC SELECT Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

DYNAMIC SELECT

Na prikazu je podvozje sa zračnim ovjesom AIR BODY CONTROL Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

AIR BODY CONTROL

Na prikazu su postavke za tehnički paket za terensku vožnju na zaslonu multimedijskog sustava u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Tehnički paket za terensku vožnju

Na prikazu je paket za parkiranje s kamerom od 360° Mercedes-Benzovog modela GLC SUV prilikom pretraživanja okoline za slobodnim parkirnim mjestom.

Paket za parkiranje s kamerom od 360°

Sustav aktivne pomoći pri parkiranju sa sustavom PARKTRONIC

Ulaženje na parkirno mjesto i izlaženje s njega na lakši način.

Na prikazu je COMAND Online u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

COMAND Online

Na prikazu je podloga osjetljiva na dodir s kontrolerom u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Podloga osjetljiva na dodir s upravljačkim gumbom

Na prikazu je zaslon mobitela s Remote Online funkcijom daljinsko zaključavanje i otključavanje vrata Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Remote Online

Na prikazu je način funkcioniranja sustava prilagodljivih dugih svjetala Plus u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Sustav prilagodljivih dugih svjetala Plus

Na prikazu je svjetlo za skretanje sustava LED Intelligent Light System u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

LED Intelligent Light System

Izbliza su prikazana prednja LED svjetla visoke učinkovitosti Mercedes-Benzovog modela GLC SUV s aktivnim pokazivačem smjera.

Prednja LED svjetla visoke učinkovitosti

Mercedes-AMG


Markantne osobine terenskog vozila susreću se sa beskompromisnim performansama za vožnju putem.

Vozilom Mercedes-AMG dajemo Vam obećanje da ćemo uvek ići korak dalje, da ćemo ono što je tehnički ostvarivo na nedostižan način, učiniti mogućim. Za velike emocije i duboke utiske u vožnji.

Mercedes-AMG


Markantne osobine terenskog vozila susreću se sa beskompromisnim performansama za vožnju putem.

Vozilom Mercedes-AMG dajemo Vam obećanje da ćemo uvek ići korak dalje, da ćemo ono što je tehnički ostvarivo na nedostižan način, učiniti mogućim. Za velike emocije i duboke utiske u vožnji.

 • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

  Na slici je Mercedes-AMG GLC u prikazu od napred.

  Snažan: čisto uživanje u vožnji sa 3,0-litarskim V6 biturbo motorom.

  Na slici je Mercedes-AMG GLC u prikazu zadnjeg dela vozila.
  Na slici je Mercedes-AMG GLC u bočnom prikazu.

  3,0-litarski V6 biturbo motor snage

  XXX kW<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.</p>

  odgovara snazi i užitku u vožnji od XXX KS.

  Snažan sprint za

  XXX s

  od 0 do 100 km/h.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: potrošnja goriva, prosek: XXX l/100 km; emisije CO2, prosek: XXX g/km<p>Navedene vrednosti izračunate su pomoću propisanog mernog postupka. To su „izmerene vrednosti CO2 koje su dobijene ispitivanjem vozila u skladu sa NEDC-om” u smislu čl. 2. br. 1 uredbe Komisije (EU) 2017/1153. Podaci o potrošnji goriva izračunati su na osnovu tih vrednosti. Potrošnja struje izračunata je na osnovu Uredbe 692/2008/EZ.</p>

 • Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+/ 63 S 4MATIC+

  Na slici je frontalni prikaz modela Mercedes-AMG GLC u vožnji.

  Sportska obloga hladnjaka specifična za AMG.

  Na slici je Mercedes-AMG GLC iz zadnje bočne perspektive.

  Markantan zadnji deo.

  Na slici je Mercedes-AMG GLC iz prednje bočne perspektive.

  Snažan i dok stoji.

  4,0-litarski V8 biturbo motor snage

  XXX kW<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.</p>

  (XXX KS) i XXX kW (XXX KS) kod modela GLC 63 S

  Snažan sprint za

  XXX s

  a model S u samo XXX s od 0 do 100 km/h.

  Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: potrošnja goriva, prosek: XXX l/100 km; emisije CO2, prosek: XXX g/km

  Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: potrošnja goriva, prosek: XXX l/100 km; emisije CO2, prosek: XXX g/km<p>Navedene vrednosti izračunate su pomoću propisanog mernog postupka. To su „izmerene vrednosti CO2 koje su dobijene ispitivanjem vozila u skladu sa NEDC-om” u smislu čl. 2. br. 1 uredbe Komisije (EU) 2017/1153. Podaci o potrošnji goriva izračunati su na osnovu tih vrednosti. Potrošnja struje izračunata je na osnovu Uredbe 692/2008/EZ.</p>

Slike i filmovi


Galerija modela GLC.

Slike i filmovi


Galerija modela GLC.

Na slici je bočni prikaz Mercedes-Benz modela GLC tokom noćne vožnje gradom.
Prikazan je pogled kroz vozačev prozor na unutrašnjost Mercedes-Benz modela GLC.
Prikazan je dizajn spoljašnjosti modela Mercedes-AMG GLC iz prednje perspektive u urbanom ambijentu noću.
Prikazan je dizajn spoljašnjosti modela Mercedes-AMG GLC iz zadnje bočne perspektive u urbanom ambijentu noću.
Na slici je Mercedes-Benz GLC iz prednje bočne perspektive na mostu iznad vode koja teče.
Prikazan je brzi snimka modela Mercedes-Benz GLC od napred u vožnji otvorenim magistralnim putem.
Prikazan je zadnji deo modela Mercedes-AMG GLC u urbanoj okolini noću.
Prikazana je unutrašnjost prostora za vozača Mercedes-Benz modela GLC iz bočne perspektive.