Kompaktni SUV visokih performansi.

Kompaktni SUV visokih performansi.

Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC nije samo najfleksibilniji kompaktni SUV koji smo ikad proizveli – opciono je dostupan čak i kao vozilo sa sedam sedišta. Markantna AMG zadnja maska, AMG spojler i središnja konzola sa ležištem za ruku specifičnim za AMG pokazuju njegov visoki potencijal dinamike vožnje.

Velike mogućnosti.

Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC
Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC

Velike mogućnosti.

Geni AMG-a u modelu GLB 35 4MATIC prepoznatljivi su već na prvi pogled. Njegova maska hladnjaka specifična za AMG, markantna AMG zadnja maska i dinamični spojleri omogućavaju kompaktnom SUV-u ne samo sportsko, nego i samouvereno putovanje – kao i kod drugih AMG modela.

Unutrašnjost novog modela Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC odlikuje se sportskim karakterom: od multifunkcionalnog sportskog upravljača od napa kože, preko dizajniranih sportskih sedišta do stilskog prikaza multimedijalnog sistema MBUX u modusu Supersport.

Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC sa do sedam sedećih mesta, ne samo da je najsvestraniji kompaktni SUV koji smo ikad proizveli, nego i oduševljava sportskim genima i pruža neograničen  užitak u vožnji zahvaljujući menjaču AMG SPEEDSHIFT DCT 8G i pogonu na sve točkove AMG Performance 4MATIC. Markantna AMG zadnja maska i AMG krovni spojler donose pravi AMG doživljaj.