Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.

Najjača E-Klasa svih vremena.

Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.

Najjača E-Klasa svih vremena.

 • Spoljašnjost

  Prikazan je Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ iz prednje perspektive.
  Prikazan je Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ iz zadnje bočne perspektive.

  Spoljašnjost. Osvaja jasnim govorom.

  Spoljašnjost. Osvaja jasnim govorom.

  Zahtev prema spoljašnjosti modela Mercedes-AMG je spojiti markantan dizajn sa voznim performansama. Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ to ispunjava u naročito visokoj meri.

  Ispupčenja powerdome na poklopcu motora spuštenom između prednjih svetala ‒ poznato sa modela Mercedes-AMG GT ‒ i prošireni blatobrani ističu snagu koja se krije u ovim vozilima visokih performansi. Naročito duboko smešteni otvori za vazduh bez mrežica ne ostavljaju samo utisak, oni omogućavaju ciljano strujanje vazduha čime slede veliki cilj: maksimalne vozne performanse. Mercedes-AMG E 63 4MATIC je predvodnik – sonornog glasa. Kako bi u svakom trenutku zadao pravi ton, zvuk se prilagođava prema programima vožnje sistema DYNAMIC SELECT. To znači: smanjen AMG zvuk u programu vožnje „Comfort“ i vrlo emocionalan u programima vožnje „Sport“, „Sport+“ i „Race“.

 • Unutrašnjost

  Unutrašnjost. Centar.

  Prikazan je prednji deo unutrašnjosti modela Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.
  Prikazan je snimak prednjih sedišta modela Mercedes-AMG E 63 4MATIC+.

  Unutrašnjost. Centar.

  U graničnom području tražena je potpuna kontrola. Unutrašnjost modela Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ osmišljena je da sve komponente omoguće visokodinamičan doživljaj.

  Kokpit sa širokim ekranom, upravljač AMG Performance i AMG sportska sedišta sa optimalnom bočnom podrškom i AMG oznake na prednjim sedištima pružaju Vam sportsko ekskluzivni utisak. Sve, da biste još intenzivnije doživeli vozne performanse.

 • Tehnologija

  Tehnologija. Fokusira svoju energiju.

  Prikazan je Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ od napred iz žablje perspektive.
  Prikazan je AMG motor modela Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ na nosaču.

  Tehnologija. Fokusira svoju energiju.

  Sa modelom Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ u svakom trenutku brže dolazite do bitnog. Odgovoran za to je AMG 4,0-litarski V8 biturbo motor očaravajuće snage od 420 kW (571 KS) i sa 750 njutnmetara<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.</p> . Menjač dodatno oduševljava ekstremno kratkim vremenima reakcije i visokim stepenom efikasnosti.

  Jer onaj ko želi da ostvari svoje ciljeve, mora ciljano usmeriti svoju energiju. Kao što to čini inovativni sistem pogona na sva 4 točka AMG Performance 4MATIC+. Potpuno varijabilna raspodela obrtnog momenta – od pogona na sve točkove, sve do pogona isključivo na zadnje točkove – omogućava izuzetnu trakciju prilagođenu situaciji, koja mu je potrebna da bi brahijalnu snagu putem 9-stepenog sportskog menjača AMG SPEEDSHIFT MCT preneo na put. AMG blokada diferencijala zadnje osovine podržava pre svega pri dinamičnoj vožnji u krivinama. Performanse svedene na najbitnije.