Mercedes-AMG CLA Shooting Brake.

Trenutna nezavisnot

Najvažnije karakteristike vozila


Odmah po tvom.

Novi modeli Mercedes-AMG CLA Shooting Brake svojim sportskim, ali funkcionalnim dizajnom garantuju velik užitak u vožnji i praktičnost u segmentu kompaktnog sportskog vozila.

Najvažnije karakteristike vozila


Odmah po tvom.

Novi modeli Mercedes-AMG CLA Shooting Brake svojim sportskim, ali funkcionalnim dizajnom garantuju velik užitak u vožnji i praktičnost u segmentu kompaktnog sportskog vozila.

Na slici je Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake ispred hangara.

Spoljašnost

Na slici je kokpit modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake iz vozačeve perspektive.

Unutrašnjost

Na slici je prednji deo modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake na pisti.

Performanse

Dizajn spoljašnosti


Trenutno opuštanje.

Dizajn spoljašnosti


Trenutno opuštanje.

 • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

  Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake svojim se izraženim dizajnom osetno razlikuje od paketa opreme AMG Line. Najuočljivije karakteristike: AMG prednja maska sa posebnim aerodinamičnim detaljima, AMG obloge pragova i spojler u boji vozila. U jednakoj je meri markantna i AMG zadnja maska sa specifičnom optikom difuzora.

  Na slici je Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake ispred restorana.

  AMG prednja maska

  Na slici je prednja maska modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Klasični AMG Styling sa maskom hladnjaka specifičnom za AMG i natpisom AMG ne ostavlja mesta sumnji o svom poreklu: samo pravi Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake poseduje AMG prednju masku sa aerodinamičnim detaljima na desnom i levom ventilacionom otvoru za vazduh u funkciji elemenata za usmeravanje vazduha. U ventilacionim otvorima za vazduh pažnju pre svega privlače prednji spliter i ukrasni elementi u srebrnom hromu.

  AMG zadnja maska

  Na slici je Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sa zadnje strane.

  Zadnja maska ostala je u tipičnom AMG stilu: sa specifičnom optikom difuzora, te levo i desno pozicioniranim poliranim završecima izduvne cevi sa promerom od 90 milimetara, Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake izgleda sportski agilno i sa zadnje strane.

  AMG visoko efikasni kočioni sklop

  Na slici su gume i kočnica modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  AMG visoko efikasni kočioni sklop omogućava stabilna usporavanja i kratke puteve kočenja. Na prednjoj se osovini koriste 4 klipna plivajuća kočiona klješta i kočioni diskovi veličine 350 milimetra, na zadnjoj osovini 1 klipna plivajuća kočiona klješta i kočioni disk veličine 330 milimetra. Da biste i u sportskom načinu vožnje u svakom trenutku optimalno usporavali.

 • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

  Dizajnerska ikona i prvak performansi u jednom: Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake jasno se prepoznaju po maski hladnjaka specifičnoj za AMG. Sličnost sa dizajnom modela Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ Coupé sa 4 vrata ne može se poreći. Ništa manje impresivniji nisu ni AMG zadnja maska sa markantnim AMG izduvnim sistemom, AMG obloge pragova i AMG točkovi sa prednjim blatobranima.

  Na slici je Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake sa prednje bočne strane ispred hangara.

  AMG prednja maska

  Na slici je maska hladnjaka specifična za AMG modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Novi Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake jasno se razlikuju od modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake AMG prednjom maskom kao i maskom hladnjaka specifičnom za AMG. Rešetka hladnjaka jasno signalizira snagu koja se krije ispod poklopca motora.

  Dinamičan prikaz zadnjeg dela vozila

  Na slici je zadnji deo modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake.

  Kod novih su modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake i sa zadnje strane odmah vidljive performanse. AMG zadnja maska u specifičnoj optici difuzora i AMG spojler na krovnom spojleru ne ostavljaju mesta nedoumici da je reč o karavanu, ali nikako o tipičnom porodičnom vozilu.

  AMG točkovi i blatobrani

  Na slici su točkovi i blatobran modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Privlači pažnju: velika širina zadnjeg dela sa široko izbočenim blatobranima i natpisom „TURBO 4MATIC+ˮ. Zahvaljujući naplatcima dimenzija 19" u dizajnu krstastih krakova iz dodatne opreme te kočionim čeljustima lakiranim u crvenu boju, spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ postaje još impresivnija.

  AMG bočni prag

  Na slici je dizajn bočnih strana modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Dizajn je sve: za modele Mercedes-AMG 45 na raspolaganju su različiti paketi u dodatnoj opremi. Na primer, paket u srebrnom hromu sa prednjim spliterom i dodacima u oblogama pragova u srebrnom hromu ili noćni paket koji sadrži brojne elemente vozila u crnoj boji visokog sjaja.

Dizajn unutrašnjosti


Trenutna mogućnost punjenja.

Dizajn unutrašnjosti


Trenutna mogućnost punjenja.

 • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

  Dinamična estetika nastavlja se i unutar vozila: sportska sedišta sa presvlakama u imitaciji kože ARTICO Neva sive/crne boje savršeno se slažu sa upravljačem AMG Performance u koži napa. Samostalna AMG središnja konzola takođe je naglašeno sportska, a i kombinovani instrument sa AMG menijima nudi dodatne informacije kao što su pokazivač stepena prenosa, warm-up meni, brzinomer, RACETIMER i podaci o motoru.

  Na slici je unutrašnjost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  AMG kombinovani instrument

  Na slici je kombinovani instrument modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Uzbudljivi AMG dizajn i vredne informacije za sportske vozače nudi AMG kombinovani instrument. Na multimedijalnom ekranu veličine 10,25" (26 cm) takođe se prikazuju sadržaji specifični za AMG, kao što su logotip AMG Start-up, podaci o vozilu i motoru te AMG TRACK PACE iz dodatne opreme.

  AMG središnja konzola

  Na slici je središnja konzola modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Ekskluzivna AMG središnja konzola u crnoj boji visokog sjaja sa tasterima za funkciju vozne dinamike već prilikom stajanja ukazuje na izuzetan tehnički potencijal. Integrisani prekidači za upravljanje ručnim modusom menjača, 3-stepenim sistemom ESP® i AMG RIDE CONTROL (u dodatnoj opremi) oblikovani su naglašeno sportski.

  AMG tasteri na upravljaču

  Na slici su tasteri na upravljaču modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.

  Uz upravljač AMG Performance iz dodatne opreme jednostavno menjate različite parametre svog sportskog automobila. Okrugli regulator služi upravljanju programima vožnje. Oba vertikalno pozicionirana tastera sa ekranom u boji i prekidači na pritisak mogu se konfigurisati zavisno po želji. Putem oba tastera mogu se preneti ostale AMG funkcije sa središnje konzole na upravljač.

 • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

  Unutrašnjost novog modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake svojim sportskim dizajnom pruža jasan osećaj performansi. Bilo da je reč o AMG kombinovanom instrumentu, upravljaču AMG Performance, sportskoj AMG središnjoj konzoli ili sportskim sedištima: toliki sportski karakter ima samo pravi Mercedes-AMG.

  Na slici je unutrašnjost modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  AMG kombinovani instrument

  Na slici je AMG kombinovani instrument modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  AMG kombinovani instrument sa svoja tri različita dizajna prikaza, uključujući mod Supersport sa centralnim, okruglim brojačem obrtaja i dodatnim informacijama u obliku vodoravnih podeoka, kao stvoren je za performanse. Savršeno integrisan u multimedijalni sistem MBUX.

  Upravljač AMG Performance

  Na slici je upravljač AMG Performance modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Upravljač AMG Performance, dostupan u dodatnoj opremi, sa oznakom na 12 sati te natpisom „AMG” i u sportskom načinu vožnje osigurava direktan spoj sa drumom. Dostupan je u tri različite varijante, a različitim postavkama može se upravljati putem AMG tastera na upravljaču, dostupnim u dodatnoj opremi.

  AMG središnja konzola

  Na slici je AMG središnja konzola modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake.

  Uz naglašeno sportsku središnju konzolu povučenu prema napred sve je nadohvat ruke. Tamo se nalaze prekidači za upravljanje ručnim modom menjača, 3-stepenim sistemom ESP® i šasijom AMG RIDE CONTROL.

AMG oprema


Oblikujte svoj Mercedes-AMG CLA Shooting Brake.

AMG oprema


Oblikujte svoj Mercedes-AMG CLA Shooting Brake.

  AMG noćni paket

  Na slici je AMG noćni paket modela Mercedes-AMG Shooting Brake.

  Markantnim elementima dizajna u crnoj boji i crnoj boji visokog sjaja ističe se izražajan karakter vozila. Za poseban učinak zaslužni su odgovarajuće lakirani prednji spliter i crni hromirani polirani završeci izduvne cevi. Uz to i zatamnjena stakla sa toplotnom izolacijom iza B stuba imaju svoje praktične prednosti.

  AMG paket aerodinamike*

  Na slici je AMG noćni paket i AMG paket aerodinamike modela Mercedes-AMG Shooting Brake.

  AMG paket aerodinamike razvijen u vazdušnom kanalu poboljšava vozne karakteristike pri velikim brzinama i postavlja kamen temeljac za još više užitka u vožnji. Komponente povećavaju pritisak na podlogu. AMG spojler na krovnom spojleru u crnoj boji visokog sjaja izražava Vaš jasan stav prema željenim beskompromisnim performansama.

  AMG paket hromiranih aplikacija u srebrnoj boji za spoljašnost**

  Na slici je AMG paket hromiranih aplikacija u srebrnoj boji za spoljašnost modela Mercedes-AMG Shooting Brake.

  Potpuna individualnost: AMG paketom hromiranih aplikacija u srebrnoj boji za spoljašnost dodatno ćete pojačati ekskluzivni karakter svog vozila AMG. Prednji spliter i dodaci u oblogama pragova izvedeni su u srebrnom hromu.

  Paket sedišta AMG Performance

  Na slici su sedišta AMG Performance modela Mercedes-AMG Shooting Brake.

  Sedišta AMG Performance za vozača i suvozača savršeno će Vas integrisati u kokpit i pružiti Vam idealnu bočnu potporu. Bočne strane naslona i donji deo sedišta prianjaju direktno uz Vaše telo. Tako možete doživeti dinamične manevre u vožnji sa doživljajem pravog sportskog automobila. Integrisano grejanje sedišta u slučaju potrebe poveća će blagotvorni komfor.

  AMG TRACK PACE

  Na slici je multimedijalni ekran modela Mercedes-AMG Shooting Brake sa funkcijom AMG TRACK PACE.

  AMG TRACK PACE promeniće Vaš AMG u Vašeg virtuelnog trkačkog inženjera. Pomoću vremena kruga, sektora i ubrzanja te odabranih podataka telemetrije uživo, svoje umeće u vožnji zatvorenim deonicama možete ciljano analizirati i poboljšati.

  AMG naplatci od lakog metala dimenzija 19" sa višestrukim kracima

  Na slici su detalji AMG naplatka od lakog metala.
  *Samo u kombinaciji s: AMG noćnim paketom. ** Dostupno samo za Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sa AMG noćnim paketom.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sa AMG noćnim paketom.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sa AMG paketom aerodinamike i AMG noćnim paketom.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sa AMG paketom aerodinamike i AMG noćnim paketom.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake sa AMG paketom hromiranih aplikacija u srebrnoj boji.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake sa AMG paketom hromiranih aplikacija u srebrnoj boji.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sa AMG noćnim paketom.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sa AMG noćnim paketom.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sa AMG paketom aerodinamike i AMG noćnim paketom.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sa AMG paketom aerodinamike i AMG noćnim paketom.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake sa AMG paketom hromiranih aplikacija u srebrnoj boji.
  Na slici je pogled na spoljašnost modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake sa AMG paketom hromiranih aplikacija u srebrnoj boji.
  • Prednji deo
  • Zadnji deo

  Izbor nije dostupan.

  Odabrana linija opreme sadrži isključivo opremu za spoljašnjost odnosno unutrašnjost novog modela CLA Shooting Brake.

  • Serijska oprema za CLA 35 4MATIC
  • Serijska oprema za CLA 45 4MATIC+
  • AMG noćni paket za CLA 35 4MATIC
  • AMG paket aerodinamike za CLA 35 4MATIC*
  • AMG paket hromiranih aplikacija u srebrnoj boji za CLA 45 S 4MATIC+**

  Izbor nije dostupan.

  Odabrana linija opreme sadrži isključivo opremu za spoljašnjost odnosno unutrašnjost novog modela CLA Shooting Brake.

  • Serijska oprema za CLA 35 4MATIC
  • Serijska oprema za CLA 45 4MATIC+
  • AMG noćni paket za CLA 35 4MATIC
  • AMG paket aerodinamike za CLA 35 4MATIC*
  • AMG paket hromiranih aplikacija u srebrnoj boji za CLA 45 S 4MATIC+**

  Klikni i povuci

  Izaberite dve varijante opreme i pomerajte regulator da biste ih uporedili.

  Promeni varijante opreme
  Odaberi varijante opreme

  Odaberite dve varijante opreme da biste ih međusobno uporedili.

  • Serijska oprema za CLA 35 4MATIC
  • Serijska oprema za CLA 45 4MATIC+
  • AMG noćni paket za CLA 35 4MATIC
  • AMG paket aerodinamike za CLA 35 4MATIC*
  • AMG paket hromiranih aplikacija u srebrnoj boji za CLA 45 S 4MATIC+**
  • Serijska oprema za CLA 35 4MATIC
  • Serijska oprema za CLA 45 4MATIC+
  • AMG noćni paket za CLA 35 4MATIC
  • AMG paket aerodinamike za CLA 35 4MATIC*
  • AMG paket hromiranih aplikacija u srebrnoj boji za CLA 45 S 4MATIC+**
  *Samo u kombinaciji s: AMG noćnim paketom. ** Dostupno samo za Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

  Performanse


  Trenutna zadivljenost.

  Performanse


  Trenutna zadivljenost.

  • Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

   Novi Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake pokreće novorazvijeni 2,0-litarski, 4-cilindrični turbomotor snage 225 kW[1] (306 KS) koji u 5,0 sekundi ubrzava od 0 do 100 km/h. Pogon na sve točkove iz serijske opreme potpuno varijabilno raspoređuje pogonsku snagu od one isključivo na prednje točkove do one raspoređene 50:50. Pogon AMG Performance 4MATIC spaja najbolju moguću trakciju sa obiljem užitka u vožnji. Menjač sa dvostrukim kvačilom AMG SPEEDSHIFT DCT 7G svojom sposobnošću ubrzavanja u svim rasponima brzine osigurava dodatni potisak: trenutno ushićenje.

   Na slici je Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake sa zadnje strane.

   2,0-litarski 4-cilindrični turbomotor

   Na slici je 2,0-litarski 4-cilindrični turbomotor modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   AMG 2,0-litarski 4-cilindrični turbomotor sa sistemom turbopunjenja na izduvne gasove, snage od 225 kW<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.</p> (306 KS), obrtnog momenta od 400 Nm<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.</p> razlikuje se tehnologijom twin scroll, vodom hlađenim hladnjakom ulaznog vazduha i jedinstvenim rešenjem usisavanja vazduha (vod za pročišćeni vazduh).

   AMG Performance 4MATIC

   Na slici je pogon na sve točkove AMG Performance 4MATIC modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Još brže reagujuće elektro-mehaničko lamelno kvačilo za potpuno varijabilnu raspodelu snage i izvrsnu trakciju pri ubrzavanju i izlasku iz krivine. Različiti programi vožnje Comfort, Sport ili Sport+ omogućavaju užitak u vožnji od komfornog do potpuno sportskog.

   AMG SPEEDSHIFT DCT 7G

   Na slici je menjač AMG SPEEDSHIFT DCT 7G modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Menjač AMG SPEEDSHIFT DCT 7G Vaš je idealan partner za sportski način vožnje. U dodatnoj opremi Vas menjač sa dvostrukim kvačilom oduševljava ekstremno brzim prebacivanjem stepena prenosa, ali i odlično vlada komfornijim i jedva osetnim postupcima prebacivanja. Tako uživate u onom najboljem iz oba sveta: trkanje ili komfor na dugim putovanjima, odluka je na Vama!

   Oslanjanje AMG RIDE CONTROL

   Na slici je šasija AMG RIDE CONTROL modela Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC.

   Oslanjanje AMG RIDE CONTROL Vaš je ključ za vrhunske performanse svaki dan i na trkačkoj stazi. Adaptivna amortizacija nudi širok izbor između komfornih i veoma sportskih podešavanja. Birate između pojedinih programa samo jednim potezom, a karakteristike oslanjanja odmah se menjaju.

  • Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

   Novorazvijeni AMG 2,0-litarski, 4-cilindrični turbomotor nastavlja tradiciju svog prethodnika. Da bi obuzdao ovu snagu, ovde mora intervenisati AMG visoko efikasni kočioni sklop sa čeljustima lakiranim u crvenoj boji.

   Na slici je Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake sa zadnje strane.

   2,0-litarski 4-cilindrični turbomotor

   Na slici je motor modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   4-cilindrični turbomotor u modelu Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ osigurava snagu od 285 kW<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.</p> (387 KS) i obrtni momenat od 480 Nm<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.</p> . Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ ima još više snage. Snaga od 310 kW<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.</p> (421 KS) i obrtni momenat 500 Nm<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.</p> omogućavaju performanse bez ograničenja.

   AMG Performance 4MATIC+

   Na slici je šasija modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Novi pogon AMG Performance 4MATIC+ sa sistemom AMG TORQUE CONTROL omogućava vozne performanse na nivou auto-moto sporta. Dva kvačila na zadnjoj osovini koja rade odvojeno raspoređuju snagu na zadnje točkove potpuno varijabilno i prema potrebi. To se posebno oseti kod modela Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ u Drift modu iz serijske opreme.

   AMG SPEEDSHIFT DCT 8G

   Na slici je menjač modela Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ i Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

   Sa funkcijom RACE START postižete optimalno ubrzanje iz stanja mirovanja. Delimični prekid paljenja prilikom prebacivanja u viši stepen prenosa, te automatska funkcija međugasa prilikom prebacivanja u niži stepen prenosa, pritom omogućavaju emotivan doživljaj zvuka.

  *Preusmeravamo Vas na stranicu organizatora putovanja AMG Experiences GmbH.