Brzinom vetra.

Brzinom vetra.

Modeli Mercedes-AMG CLA Coupé svojim sportsko-emocionalnim nastupom simbol su čistog zadovoljstva u vožnji i apsolutno vrhunskih performansi u segmentu kompaktnih sportskih automobila.

Trenutna relaksacija.

Mercedes-AMG CLA
Mercedes-AMG CLA

Trenutna relaksacija.

Svojim sportskim proporcijama Mercedes-AMG CLA Coupé vrlo jasno se razlikuje od serijski proizvedenih modela. To postaje očigledno već prvim pogledom na masku hladnjaka karakterističnoj za AMG sa posebnim aerodinamičnim detaljima poput elemenata za usmeravanje vazduha na spoljašnjim ventilacionim otvorima prednjeg branika. I zadnji deo Coupé-a se jasno razlikuje od konkurencije poliranim završecima izduvne cevi smeštenim sa leve i desne strane vozila.

Dinamična estetika karakteristična je i za unutrašnjost vozila: sportska sedišta sa presvlakama od veštačke kože ARTICO / mikrovlaknima DINAMICA crne boje sa crvenim dvostrukim ukrasnim šavom savršeno se slažu sa multifunkcionalnim sportskim upravljačem u koži napa. Samostalna AMG središnja konzola je izrazito sportskog dizajna, a i instrument tabla nudi dodatne informacije kao što su pokazivač stepena prenosa, pokazivač brzine, RACETIMER i podaci o motoru.