Trenutno oduševljenje!

Trenutno oduševljenje!

Novi Mercedes-AMG A 35 4MATIC predstavlja idealan ulazak u svet AMG voznih performansi. Maska hladnjaka specifična za AMG, donja ivica prednjeg branika sa aerodinamičnim detaljima na ventilacionim otvorima za vazduh, prednji spliter i ukrasni elementi u srebrnom hromu predstavljaju sasvim jasan govor forme: forme Mercedes-AMG-a. Takođe tipično za AMG: točkovi dimenzija 19" u varijanti sa višestrukim krakovima dostupni u dodatnoj opremi i AMG obloge pragova.

Trenutna povezanost.

Interijer modela Mercedes-AMG A 35 4MATIC.
Šasija modela Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

Trenutna povezanost.

Unutrašnjost novog modela Mercedes-AMG A 35 4MATIC jasno se ističe novim multimedijalnim  sistemom MBUX i stilom prikaza u supersportskom modusu sa centralnim, okruglim brojačem obrtaja. Emocionalna prezentacija i intuitivna struktura upravljanja na dva ekrana se stapaju u kokpit sa širokim ekranom. Pored ovoga, novina je i samostalna AMG središnja konzola sa podlogom osetljivom na dodir i dodatnim prekidačima za upravljanje funkcijama kao što su ESP, ručni modus menjača i adaptivna amortizacija.

Novi Mercedes-AMG A 35 4MATIC pokreće novi 2,0-litarskii 4-cilindarski turbomotor snage 225 kW (306 KS) koji od 0 do 100 km/h ubrzava u 4,7 sekundi. Pogon na sve točkove iz serijske opreme potpuno varijabilno raspoređuje pogonsku snagu od onog isključivo na prednje točkove do onog raspoređenog 50:50. Pogon AMG Performance 4MATIC spaja najbolju moguću trakciju sa potpunim uživanjem u vožnji. Menjač AMG SPEEDSHIFT DCT 7G osigurava momentalno oduševljenje.