Jednostavno i praktično punjenje - novi Mercedes-Benz Wallbox.

Novi Mercedes-Benz Wallbox:

Jednostavno i praktično punjenje - novi Mercedes-Benz Wallbox.

Jednostavno napunite svoj električni Mercedes-Benz kod kuće, koristeći Mercedes-Benz Wallbox. Sa snagom punjenja do 22 kW, 6 metara kabla i univerzalnim utikačem Type 2, svoje vozilo možete puno mnogo brže napuniti nego na klasičnoj kućnoj utičnici. 

Bezbednost ima najveći prioritet. Integrisane komponente pružaju dodatnu zaštitu za vozilo, kućnu instalaciju i zidni punjač tokom upotrebe. Štaviše, Mercedes-Benz Wallbox se može otključati ili zaključati pomoću RFID kartice (uskoro dostupno) radi zaštite od neovlašćene upotrebe.

Mercedes-Benz Wallbox može da pokrene ažuriranja softvera „over-the-air” preko sopstvene WLAN, LAN mreže ili, ako je potrebno, preko mobilne mreže. Na primer, u budućnosti možete dobiti nove funkcije za integraciju zidnog punjača u sistem za upravljanje energijom. 

Mercedes-Benz Wallbox možete nabaviti kod svog ovlašćenog Mercedes-Benz prodavca. Za stručnu instalaciju, jednostavno kontaktirajte našeg ovlašćenog partnera za instalaciju.

Usluga instalacije Wallbox.

Mercedes-Benz sa otvorenim vratima vozača i zaposlenim u servisu za montažu.

Usluga instalacije Wallbox.

Profesionalna podrška za ugradnju zidnog punjača u Vašem domu dostupna je preko servisa za instalaciju naših lokalnih partnera, uz doplatu. 

Punite gde god i kad god želite - fleksibilni sistem punjenja iz Mercedes-Benz-a.

A Mercedes charging cable for home and on the road.

Punite gde god i kad god želite - fleksibilni sistem punjenja iz Mercedes-Benz-a.

Da li putujete često i želite da prilagodite punjenja svojim potrebama?

Ili možda već imate jaku struju kod kuće?

Imamo rešenje za mobilno punjenje za Vas sa fleksibilnim sistemom za punjenje, pomoću kojeg možete puniti svoje plug-in hibridno ili električno vozilo do 22 kW. Uz pomoć različitih adaptera uključenih u paket za isporuku, možete se individualno prilagoditi raznim situacijama punjenja (kućne utičnice, industrijske utičnice, javne stanice za punjenje/zidni punjači). Ovi adapteri se mogu lako povezati sa fleksibilnim sistemom za punjenje putem plug-and-play.

Sa ovim kompaktnim i prenosivim "all-in-one" rešenjem za punjenje , uvek imate odgovarajući sistem punjenja u vašem prtljažniku. U slučaju da kod kuće već imate jaku struju, sistem možete koristiti i kao zidni punjač bez dodatnih troškova instalacije. Bilo kod kuće, sa prijateljima ili na putu: fleksibilni sistem punjenja omogućava bezbedno i fleksibilno punjenje Vašeg vozila - gde i kada želite!

Imate pitanje? Mi imamo odgovor!

 • Kako mogu da zaštitim svoj Mercedes-Benz Wallbox od neovlašćene upotrebe?

  Imate mogućnost otključavanja ili zaključavanja Mercedes-Benz Wallbox-a preko aplikacije ili Vaše RFID kartice*. Ovo je posebno interesantno ako želite da instalirate Wallbox u javnom prostoru.


  * RFID kartica će biti dodata u svaki Wallbox od četvrtog kvartala 2022. 

   

 • Šta moram da uzmem u obzir kao podstanar ili stanujem u višestambenoj zgradi? 

  Moguće je ugraditi zidni punjač ili stanicu za punjenje na parking mesto u garaži za iznajmljivanje. Vaš stanodavac ili udruženje stambenih vlasnika moraju biti obavešteni o tome i pristati na instalaciju. Molimo pribavite prethodnu pismenu saglasnost.

   

 • Da li mogu da punim više vozila istovremeno sa Mercedes-Benz Wallbox-om?

  Sa Mercedes-Benz Wallbox-om možete puniti samo jedno vozilo istovremeno.

 • Koliko brzo mogu da punim kod kuće?

  Kabl za punjenje za kućnu utičnicu koji se isporučuje sa plug-in hibridima omogućava punjenje u roku od nekoliko sati. Za praktično i brzo punjenje Vašeg plug-in hibridnog ili potpuno električnog vozila, preporučujemo Wallbox, koji u zavisnosti od obezbeđene snage punjenja i opreme vozila, omogućava do sedam puta brže punjenje sa 22kW snage.

 • Da li mogu da napunim i vozilo drugog proizvođača sa Mercedes-Benz Wallbox-om?


  Mercedes-Benz Wallbox je testiran na kompatibilnost i funkcionalnost sa svim aktuelnim Mercedes-Benz modelima. Wallbox je razvijen prema zvaničnom standardu IEC 61851-1 i stoga ga mogu koristiti i vozila drugih proizvođača koja su u skladu sa ovim standardom.

 • Kako mogu da osiguram da Mercedes-Benz Wallbox dobija ažuriranja

  Da biste primali ažuriranja „bez-veze“, morate da pristanete na odgovarajuće ažuriranje u aplikaciji. Ovo zahteva da Wallbox bude povezan na internet preko WLAN ili LAN mreže.