Digitalna uputstva za upotrebu.

Interaktivni doživljaj funkcija vozila.

Aplikacija Ask Mercedes


Vaš inteligentni virtuelni asistent.

Aplikacija Ask Mercedes


Vaš inteligentni virtuelni asistent.

Ask Mercedes je u obliku aplikacije dostupan za preuzimanje u Apple App Store i Google Play Store kao i putem usluge Facebook Messenger.

Dugo traženje i listanje uputstava za upotrebu stvar je prošlosti. Zahvaljujući proširenoj stvarnosti, Ask Mercedes Vam razumljivo i pregledno objašnjava sve važne funkcije Vašeg Mercedesa.

Želite da znate kako funkcioniše pomoć pri parkiranju? Ili kako povezati mobilni telefon sa vozilom? Ask Mercedes Vam pokazuje kako to možete uraditi. Možete postavljati pitanja i razgovarati putem brojnih kanala poput aplikacije, usluga Facebook Messenger, Google Home ili Amazon Alexa. Za korišćenje funkcije proširene stvarnosti potrebna Vam je aplikacija Ask Mercedes. Sada je možete besplatno preuzeti ili pričati putem usluge Facebook Messenger.

Molimo vodite računa o tome da se aplikacija Ask Mercedes ne sme koristiti tokom vožnje.
Aplikacija Ask Mercedes je trenutno dostupna za novu E-Klasu i S-Klasu. Za ostale klase vozila aplikacija će biti dostupna nakon 2018. godine.

Guides App


Uputstva za upotrebu za pametni telefon ili tablet.

Guides App


Uputstva za upotrebu za pametni telefon ili tablet.

Prikazano je više pametnih telefona sa otvorenom aplikacijom Guides App.

Mercedes-Benz uputstva za upotrebu za Vaš pametni telefon i tablet: Mercedes-Benz aplikacija Guides App na Vašem pametnom telefonu ili tabletu Vam stavlja na raspolaganje uputstva i funkcije traženja za Vaš Mercedes, kao i korisne savete, na primer u slučaju pomoći zbog kvara. Ova uputstva za upotrebu trenutno nisu dostupna za sve klase vozila.

Online uputstva za upotrebu


Sve informacije za sigurno upravljanje. Čak i za starije modele.

Online uputstva za upotrebu


Sve informacije za sigurno upravljanje. Čak i za starije modele.

Uz online uputstva za upotrebu funkcije vozila mogu se upoznati jednostavno i interaktivno.

Upoznajte funkcije i način upravljanja, steknite uvid: online uputstva za upotrebu otvaraju Vam interaktivni pristup raznim informacijama o Vašem vozilu. Doživite važne i zanimljive detalje u obliku teksta, slika i preglednih animacija.