Homologacija

Uputstvo za izdavanje potvrda

Homologacija - Uputstvo za izdavanje potvrda

Poštovani,
naša Kompanija kao ovlašćeni predstavnik Mercedes-Benz, smart, FUSO i SETRA je u mogućnosti da za vozila navedenih proizvođača izdaje sledeće potvrde:

Potvrda se izdaje isključivo na osnovu kompletno popunjenog Zahteva za izdavanje potvrde koji možete naći na našoj internet stranici i priložene kopije zvaničnog dokumenta koji sadrži broj šasije vozila (npr. saobraćajna dozvola –ino, očitana saobraćajna dozvola Srbije, carinska isprava i slično). Takođe su obavezne slike Pločića – težinskih masa na vozilu.
Navedite tačnu adresu na koji se šalje potvrda, kao I kontakt telefon na istoj!

  • Popunjen zahtev se šalje na adresu e-pošte: potvrde@starimport.rs
  • Popunjena potvrda se može poslati u .docx, .pdf ili .jpg formatu.
  • Kontakt telefon za ostale informacije je +381 (0)11 3019 093.

Sve potvrde se obrađuju po redu prispeća maila, nakon čega na mail sa kojeg ste poslali zahtev Vam šaljemo predračun za uplatu. Nakon Vaše izvršene uplate, potvrde Vam se šalju brzom poštom na adresu na koju ste naveli.

Ukoliko nismo u mogućnosti da izdamo traženu potvrdu, o tome ćete biti posebno obavešteni.

Provera podataka i izdavanje potvrde će biti obavljeno u najkraćem mogućem roku u zavisnosti od kompleksnosti i dostupnosti potrebnih podataka u sistemima proizvođača.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije molimo Vas da nam pošaljete upit u pisanoj formi na e-mail adresu potvrde@starimport.rs ili broj faksa 
+381 (0)11 3019 034.

S poštovanjem,

Vaš Star Import d.o.o.

NAKNADNO PRESVLAČENJE STAKALA - ZATAMNJIVANJE

NAKNADNO PRESVLAČENJE STAKALA - ZATAMNJIVANJE

NAKNADNO PRESVLAČENJE STAKALA - ZATAMNJIVANJE

Poštovani,

Kompanija “Star Import” d.o.o. – Beograd, u svojstvu Generalnog zastupnika kompanije “Daimler AG” – Stuttgart, SR Nemačka u vezi zahteva za odobravanjem ugradnje folija na stakla ovim izjavljuje sledeće:

Kompanija Daimler AG proizvodi svoja vozila u skladu sa važećim ECE Pravilnicima i EEC direktivama. Obzirom da naknadno presvlačenje stakala unutrašnjom plastičnom presvlakom (folijom) ne utiče na mase i dimenzije vozila, smatramo da se ovakav način prepravke može izvesti uz sprovođenje ispitivanja od strane ovlašćenih organizacija za ispitivanje vozila u skladu sa Pravilnikom o podeli motornih i priključnih vozila i Pravilnikom o ispitivanju vozila.

Star Import doo