Pretraga

Mesto za sve i svakoga: Vito Mixto.

Vito Mixto – kombi i dostavno vozilo u jednom.

Vito Mixto je tu da vam olakša život: njegov moto je „Jedan za sve” i pokazuje jednako impresivne rezultate kao kombi i kao dostavno vozilo. Ukoliko je istovremeno potrebno prevesti ljude i robu, svestrani Vito Mixto će vas uveriti da je sposoban ovaj zadatak obaviti ekonomično, pouzdano i profesionalno.

Opremljen je dvostrukim sedištem suvozača i klupom sa 3 sedeća mesta u putničkom prostoru, pa tako može prevesti do 6 osoba do njihovog radnog mesta. Bočni prozori zaduženi su osvetljenje i vidljivost u putničkom prostoru, a otvor za vazduh u prostoru za noge garantuje prijatnu klimu, pa će i putnici u drugom redu uživati u putovanju. 

Iza klupe ima dovoljno prostora za materijale i opremu, koji se može iskoristiti zahvaljujući velikoj nosivosti vozila. Prostor za teret iznosi do 2,63 m2, u zavisnosti od dužine vozila, a volumen tereta maksimalno 4,1 m3. Opcijski dostupan pregradni zid celom dužinom sa ugrađenim prozorom na C-stubu štiti putnički prostor od prljavštine i prašine iz teretnog prostora i nudi dodatnu zaštitu od tereta.

  • Putnički prostor sa opcijski dostupnom klupom sa 3 sedeća mesta omogućava prevoz do šest osoba
  • Maks. prostor za teret površine 1,86 m² u kompaktnoj verziji, 2,26 m² u dugačkoj verziji i 2,63 m² u izrazito dugačkoj verziji
  • Maks. dužina utovara iznosi 2433 mm u kompaktnoj verziji, 2678 mm u dugačkoj verziji i 2908 mm u izrazito dugačkoj verziji
  • Nosivost do 1250 kg za vozila sa pogonom na prednje točkove i do 1305 kg za vozila sa pogonom na zadnje točkove
  • Opcijski dostupna pregrada celom širinom na C-stubu
  • Robustan drveni pod sa prstenovima za osiguranje tereta