Nova dimenzija tovarnog prostora

Jednostavno prevezite više jer je to standard: novi Actros Loader i novi Actros Volumer

Sa novim Actrosom obavljate poslovanje u dugolinijskom transportu ekonomičnije nego ikada ranije. Da bismo zadovoljili i najstrožije zahteve u pogledu velike korisne nosivosti i tovarne zapremine konstruisali smo Actros Loader i Actros Volumer. Jer specijalni rad zahteva specijalan alat – ili bolje rečeno: specijalna vozila. special vehicles.

Smanjena masa praznog vozila – za još veću korisnu nosivost

Kod novog Actros Loadera su primenjene sve mere koje doprinose smanjenju mase praznog vozila. Rezultat: tegljači i šasije sa najvećom mogućom korisnom nosivošću, koja se ubrajaju u najlakša u dugolinijskom transportu. Fabrički, sa snažnim, ekonomičnim Euro VI motorima, kabinama prilagođenim primeni vozila, bez potrebe da se odričete velike bezbednosti.

Specijalista za transport tovara velikih zapremina

Novi Actros Volumer takođe pruža mogućnost da putovanje bude još ekonomičnije. Kao specijalista za transport tovara velikih zapremina, sa visinom povezivanja poluprikolice manjom od 900 mm ispunjava i najveće zahteve koji se postavljaju pred tegljače sa konfiguracijom pogona 4 x 2. U praksi: visina tovarnog prostora od 3 m. Pored velike tovarne zapremine većoj ekonomičnosti doprinose i komponente sistema za prenos snage, koje posebno smanjuju potrošnju goriva, kao i na primer povećana zapremina rezervoara novog Actros Volumera. Varijante kabine prilagođene primeni vozila, kao što je CompactSpace, koja je posebno pogodna za transporte automobila, daju svoj doprinos.

VIŠE INFORMACIJA