Novi Actros

Dobro došli u novu dimenziju

Savršeno usklađen sa budućim zahtevima. A time i sa vašim

Od prednjeg spojlera preko rešetke hladnjaka sve do krova: markantan, za dugolinijski transport specifičan dizajn eksterijera novom Actrosu i optički pruža novu dimenziju, a svoje unutrašnje prednosti istovremeno dokumentuje na upečatljiv način. Na primer svetli, prijatni ambijent i jasna podela radnog prostora i prostora za odmor. Svojim kabinama koje su prilagođene primeni novi Acros otvara dimenzije rada, boravka i odmora u dugolinijskom transportu, koje do sada nisu postignute: sve kabine širine 2500 mm standardno imaju ravan pod. Unutrašnja visina između sedišta: do 2,13m. Pored toga: znatno više slobodnog prostora i prostora za odlaganje prtljaga nego kod prethodnog modela.

Novi Actros

Zakoračite u novu Actros dimenziju dugolini. transporta

Ekonomičniji nego ikad pre

Izuzetno štedljivi Euro V motori sa potrošnjom manjom do 6% i brojna inovativna tehnička rešenja predstavljaju ekonomičnost koja baca senku na sve prethodne modele. Pored Euro V i EEV motora, novi Actros se, kao jedan od prvih, može dobiti sa motorima koji već sada ispunjavaju Euro VI standard – i to sa uštedom u potrošnji goriva do 3% u odnosu na prethodni model sa Euro V motorima. Veoma niskim ukupnim troškovima eksploatacije novog Actrosa, pored inovativne tehnike doprinose i usluge prilagođene vašim potrebama, od FleetBoard® sistema, do obuke vozače za način vožnje koji smanjuje potrošnju goriva. Sve to obezbeđuje manje troškove i veći profit.

Dinamičniji nego ikad pre

Za nenadmašan osećaj u vožnji mi smo novom Actrosu dali nov, inovativni sistem oslanjanja zadnje osovine, precizan upravljački sistem i širu, kruću šasiju. Motore odlikuje spontani odziv i dostupni su u četiri klase radne zapremine, sa nivoima snage od 310 kW (421KS) do 375 kW (510KS), zajedno sa standardnim automatizovanim menjačem Mercedes PowerShift 3 i dodatnim programima vožnje obezbeđuju ekonomičnu vožnju. Pored toga, sa novim Actrosom i mnoge druge prednosti dolaze do izražaja. Na primer slobodan izbor zadnjih prepusta šasije u svrhu lakšeg postavljanja nadgradnji i proširena ponuda međuosovinskih rastojanja. Zapremina rezervoara do 1300 l na tegljačima i fleksibilne mogućnosti kombinacije pojedinačnih rezervoara dodatno povećavaju mogućnosti primene.
Ukratko: sa novim Actrosom vam je na raspolaganju vozilo koje je namenjeno svakoj primeni i prilagođeno svim vašim potrebama u dugolinijskom transportu.

VIŠE INFORMACIJA