Nova dimenzija ekonomičnosti

Niski ukupni troškovi, više profitabilnosti. Od prvog dana

Tokom konstruisanja novog Actrosa posvećena je pažnja svakom detalju, sa ciljem da se poveća vaša profitabilnost. BlueEfficiency Power tehnologija je omogućila veliko smanjenje potrošnje goriva. Posebno niske ukupne troškove eksploatacije vozila obezbeđuju usluge koje su specijalno prilagođene novom Actrosu u dugolinijskom transportu, na primer, Mercedes-Benz telematski sistem FleetBoard® koji se standardno ugrađuje.
Sa potrošnjom goriva manjom za do 6%, u poređenju sa prethodnim modelom, novi Actros sa Euro V rednim motorima baca sve konkurente u senku. Opcionalno dostupni Euro VI motori postavljaju nove standarde sa potrošnjom koja je za do 3% manja u poređenju sa Euro V prethodnicima. Zahvaljujući ovim ekonomičnim, potpuno novim motorima, ali i mnogim drugim inovativnim tehničkim rešenjima, novi Actros postavlja nova merila u pogledu ekonomičnosti. Smanjenju potrošnje goriva doprinose, pored ostalog, unapređeni sporedni potrošači, optimizovani Mercedes PowerShift 3 automatizovani menjač koji je deo standardne opreme i izvanredna aerodinamičnost.

Veoma profitabilno kompletno rešenje

Kako biste još bolje iskoristili tehnički potencijal novog Actrosa, mi se oslanjamo na ojačanu povezanost kamiona i naših usluga: pritom »Efficiency Tool« predstavlja simbol za različite usluge koje su specijalno prilagođene novom Actrosu. Doprinose izuzetno niskim ukupnim troškovima, a time i veoma profitabilnom poslovanju u dugolinijskom transportu. U to se na primer ubrajaju standardna primena modernih telematskih rešenja, sveobuhvatni servisni ugovori, kao i obuke, koje smanjuju potrošnju. U svakodnevici to za vas znači: niski ukupni troškovi, više profitabilnosti. Od prvog dana.