Varijante kabina

Zato što ne verujemo u kompromise: kabine prilagođene primeni

Zahvaljujući širinama od 2500mm i 2300mm i dužini, koja se u odnosu na prethodni model povećala do 2300mm, svojim kabinama GigaSpace, BigSpace, StreamSpace i ClassicSpace novi Actros pruža optimalni odgovor za svaki zahtev u pogledu prostora, opreme i komfora.

Bolja prilagođenost primeni vozila, više komfora

Sa ukupno pet dizajna krova, dve širine i različitim visinama kabina, jedanaest varijanti kabina nude optimalnu osnovu da vozači postižu izuzetne rezultate u dugolinijskom transportu. Postoje brojne dodatne stavke opreme opciono dostupne za sve kabine da zaraditeradni i životni prostor još udobniji i pojedinca.

CompactSpace

2300 mm širine CompactSpace kabina sa ravnim krovom i 170 mm ili 320 mm tunelom motora je izuzetno pogodna za primenu kod auto prevoznika.

ClassicSpace

ClassicSpace kabina je namenjena za regionalni dugolinijski prevoz, dužine je 2300 mm sa tunelom motora visine 170 mm. Po izboru je dostupna sa ravnim podom.

StreamSpace

StreamSpace kabina širine 2300 mm je namenjena primeni koja podrazumeva jednog vozača u nacionalnom, dugolinijskom prevozu. Pored varijante sa 170 mm ili 320 mm tunelom motora, po izboru je dostupna sa ravnim podom čiji je rezultat visina kabine* od 1.97 m. Zapremina unutrašnjosti je povećana za 100 litara, a pregrade za odlaganje za 70 litara u odnosu na prethodne modele. StreamSpace kabina je dostupna i sa širinom od 2500 mm i ravnim podom – pružajući još veću slobodu pokreta i dodatnog prostora za odlaganje za primenu u dugolinijskom međunarodnom saobraćaju. StreamSpace kabina sa manjim vazdušnim otporom u svakom smislu doprinosi smanjenoj potrošnji goriva i u poređenju sa ostalim vrstama kabina novog Actrosa, nudi najbolju ravnotežu između aerodinamike i dnevnog komfora koji se nameću pri odabiru.

BigSpace i GigaSpace.

BigSpace kabina sa ravnim podom, visine* 1.99 m i širine 2500 mm je idealna za međunarodni dugolinijski prevoz. Karakteriše je velika sloboda pokreta i obilje prostora za odlaganje. Kada to prevedemo u brojke, raspolaže unutrašnjom zapreminom od 5700 litara i 890 litara u pregradama za odlaganje.

Više prostora i komfora još samo pruža GigaSpace. Osmišljena je za međunarodni dugolinijski saobraćaj i pruža optimalanu količinu prostora za odlaganje za potrebe dva vozača. Sa dodatnih 920 litara zapremine, 50 litara dodatnog prostora za odlaganje i visinom* od 2.13 m ne samo da pruža veći osećaj prostranosti nego Actros Megaspace kabina raspolaže i sa više prostora za sve ono što vam je na putu potrebno.

* između sedišta