Pretraga

Mercedes-Benz i mediji!
Kompanija Star Import d.o.o. je otvorena za novinare i sve one koji žele da saznaju više!

Star Import d.o.o. u okviru Emil Frey grupe - novi Generalni distributer kompanije Daimler AG za za Bosnu i Hercegovinu

Emil Frey grupa, jedna od vodećih grupacija na tržištu automobila u Evropi, u skladu sa dogovorom sa kompanijom Daimler AG postala je Generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za Bosnu i Herzegovinu. Star Import d.o.o., koji posluje u okviru Emil Frey grupe je Generalni distributer za Srbiju i Crnu Goru i od 1. januara. 2015 proširio je svoje poslovanje na tržište Bosne i Hercegovine.

Prema rečima gospodina Rolf-Juergen Seyerle, Generalnog direktora kompanije Star Import: “Ovaj sporazum označava početak novog poglavlja u Mercedes-Benz poslovanju u Bosni i Hercegovini. Pre svega želimo da se zahvalimo kompaniji STARline d.o.o. na njihovom profesionalnom pristupu i posvećenosti brendu u prethodnom periodu. Uvereni smo da će saradnja sa Emil Frey grupom, kao Generalnim distributerom biti još jedan korak napred u procesu razvoja ovog tržišta. Zajedno ćemo poboljšati vodeću poziciju našeg brenda u svim segmentima našeg poslovanja – prodaji putničkih, dostavnih i teretnih vozila, autobusa i postprodaji. Naši ciljevi su ostali nepromenjeni: da maksimalno prepoznamo i izađemo u susret potrebama naših kupaca i da efikasno iskoristimo potencijale ovog tržišta.”
Star Import će osigurati koordinaciju dilerske mreže, kroz podršku prodajno servisnim centrima STARline iz Sarajeva, Autokuća Jajčević d.o.o. iz Banja Luke i Auto Lijanovići d.o.o. koji se nalazi u Mostaru, AC Star d.o.o. iz Živinica i servisnom centru Lašva-Komerc d.o.o. iz Travnika. Postignutim sporazumom za Bosnu i Hercegovinu uz trzišta Srbije i Crne Gore, Emil Frey Grupa sprovodi svoju poslovnu strategiju i uspešno primenjuje plan kreiran za ovaj region.
Kompanija će nastaviti da obučava kako svoje, tako i zaposlene ovlašćenih Mercedes-Benz partnera uz pomoć najsavremenije opreme i metodologije u najmodernijem Trening centru u regionu, koji se nalazi u Beogradu. Kao Generalni distributer, Star Import d.o.o. ima tržišno orjentisano poslovanje koje je okrenuto zadovoljstvu svojih klijenata i partnerskom odnosu sa dilerima.
Emil Frey Grupa je porodična firma iz Švajcarske, osnovana 1924. godine, od strane mehaničara Emil Frey-a, sa sedištem u Cirihu. Kompanija je fokusirana na poslovanje u automobilskoj industriji (veleprodaja, maloprodaja, postprodaja i logistika automobila i auto delova). Grupa je prisutna na tržištu Švajcarske i drugih evropskih zemalja.

  •  Kontakt:
  • informacije@starimport.rs

Emil Frey Grupa je novi generalni distributer za Mercedes-Benz u Srbiji i Crnoj Gori

• Star Import d.o.o. – nova kompanija na nivou veleprodaje predstavlja brendove Mercedes-Benz, smart, Fuso, Unimog, Setra i Mercedes-Benz autobuse
• Emil Frey Auto Centar d.o.o kao maloprodajna kompanija u Beogradu

Paging all Diplomats

We welcome you to our Embassy!

Flotna Prodaja

Neka vozni park bude Vaš najbolji PR