Mercedes-Benz i mediji!

Kompanija Star Import d.o.o. je otvorena za novinare i sve one koji žele da saznaju više!

Dva prestižna priznanja za kompaniju Star Import.

• Grand Prix za ukupan sajamski nastup
• Specijalno priznanje za usklađenost programskog i vizuelnog nastupa brendova Mercedes-Benz i smart

Na svečanoj dodeli nagrada na Beogradskom sajmu automobila, kompanija Star Import, u izuzetno jakoj konkurenciji osvojila je dve prestižne nagrade za Mercedes-Benz i smart nastup.

U izboru žirija Udruženja ekonomskih propagandista Srbije nagrađena je sa Grand Prix priznanjem za ukupan sajamski nastup na 52. Međunarodnom salonu automobila. UEPS priznanje predstavlja najznačajniju nagradu u oblasti marketinga i komunikacija u Srbiji. Ovu odluku doneo je žiri sastavljen od predstavnika najeminentnijih marketing i PR agencija, medija i kompanija.
 

Star Import d.o.o. u okviru Emil Frey grupe - novi Generalni distributer kompanije Daimler AG za za Bosnu i Hercegovinu

Emil Frey grupa, jedna od vodećih grupacija na tržištu automobila u Evropi, u skladu sa dogovorom sa kompanijom Daimler AG postala je Generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za Bosnu i Herzegovinu. Star Import d.o.o., koji posluje u okviru Emil Frey grupe je Generalni distributer za Srbiju i Crnu Goru i od 1. januara. 2015 proširio je svoje poslovanje na tržište Bosne i Hercegovine.

Prema rečima gospodina Rolf-Juergen Seyerle, Generalnog direktora kompanije Star Import: “Ovaj sporazum označava početak novog poglavlja u Mercedes-Benz poslovanju u Bosni i Hercegovini. Pre svega želimo da se zahvalimo kompaniji STARline d.o.o. na njihovom profesionalnom pristupu i posvećenosti brendu u prethodnom periodu. Uvereni smo da će saradnja sa Emil Frey grupom, kao Generalnim distributerom biti još jedan korak napred u procesu razvoja ovog tržišta. Zajedno ćemo poboljšati vodeću poziciju našeg brenda u svim segmentima našeg poslovanja – prodaji putničkih, dostavnih i teretnih vozila, autobusa i postprodaji. Naši ciljevi su ostali nepromenjeni: da maksimalno prepoznamo i izađemo u susret potrebama naših kupaca i da efikasno iskoristimo potencijale ovog tržišta.”
Star Import će osigurati koordinaciju dilerske mreže, kroz podršku prodajno servisnim centrima STARline iz Sarajeva, Autokuća Jajčević d.o.o. iz Banja Luke i Auto Lijanovići d.o.o. koji se nalazi u Mostaru, AC Star d.o.o. iz Živinica i servisnom centru Lašva-Komerc d.o.o. iz Travnika. Postignutim sporazumom za Bosnu i Hercegovinu uz trzišta Srbije i Crne Gore, Emil Frey Grupa sprovodi svoju poslovnu strategiju i uspešno primenjuje plan kreiran za ovaj region.
Kompanija će nastaviti da obučava kako svoje, tako i zaposlene ovlašćenih Mercedes-Benz partnera uz pomoć najsavremenije opreme i metodologije u najmodernijem Trening centru u regionu, koji se nalazi u Beogradu. Kao Generalni distributer, Star Import d.o.o. ima tržišno orjentisano poslovanje koje je okrenuto zadovoljstvu svojih klijenata i partnerskom odnosu sa dilerima.
Emil Frey Grupa je porodična firma iz Švajcarske, osnovana 1924. godine, od strane mehaničara Emil Frey-a, sa sedištem u Cirihu. Kompanija je fokusirana na poslovanje u automobilskoj industriji (veleprodaja, maloprodaja, postprodaja i logistika automobila i auto delova). Grupa je prisutna na tržištu Švajcarske i drugih evropskih zemalja.

  •  Kontakt:
  • informacije@starimport.rs

 

Vaša prečica do Evrope. Kamioni nemačkog kvaliteta u Srbiji.

 Kompanija Star Import, Generalni distributer Mercedes-Benz vozila predstavila je novi program TruckShop koji se odnosi na prodaju polovnih Mercedes-Benz teretnih vozila iz Nemačke. Uz dostupnost vrhunskih kamiona u Star Import-u, klijenti imaju širok izbor iz ogromne palete kvalitetnih i pouzdanih vozila.

Sva Mercedes-Benz teretna vozila dostupna su uz besprekornu i transparentnu servisnu istoriju uz prethodno vrhunsko održavanje – čime se garantuje pouzdanost i najviši mogući kvalitet. Vozila takođe prolaze kroz temeljnu inspekciju kontrolnih tačaka i dobijaju sertifikat od strane Mercedes-Benz tehničara.

Promene u ovlašćenoj dilerskoj mreži i servisima kompanije Star Import d.o.o.

OVLAŠĆENI DILERI I SERVISI    
Ime firme Adresa Tel i e-mail
Emil Frey Auto Centar d.o.o. Omladinskih brigada 33, 011/30 19 007;
11 000 Beograd 011/30 19 049
  informacije@starimport.rs
Auto Kuća MikoM d.o.o. Temerinski put bb 021/4895-600;
21000 Novi Sad 021/6413-106
  office@akmikom.rs
Jevtović Cars d.o.o. Preljina 032/301103;
32212 Čačak 032/301100
  office@jevtovic-cars.rs
Biševac d.o.o. Selo Ivanča bb, 020/360 030
36300 Novi Pazar bisevac@acbisevac.com
OVLAŠĆENI SERVIS    
Ime firme Adresa Tel i e-mail
Auto Servis MB Đorđe Ilić Vojvođanska 145 022/668 064;
22222 Martinci 022/668 434
  servis@mbmartinci.rs
   
UVOZNIK ZA CRNU GORU    
Ime firme Adresa Tel i e-mail
Ljetopis Automotive d.o.o. Kralja Nikole 357 +382 20 648 841;
81000 Podgorica +382 20 648 849
  ljetopis@ljetopisautomotive.co.me

Emil Frey Grupa je novi generalni distributer za Mercedes-Benz u Srbiji i Crnoj Gori

• Star Import d.o.o. – nova kompanija na nivou veleprodaje predstavlja brendove Mercedes-Benz, smart, Fuso, Unimog, Setra i Mercedes-Benz autobuse
• Emil Frey Auto Centar d.o.o kao maloprodajna kompanija u Beogradu

S-Klasa premijera

četvrtak, 26. septembar

Emil Frey Grupa

Novi CEO Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora

Novi CEO Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora

Novak Đoković brend ambasador Mercedes-Benz

Paging all Diplomats

We welcome you to our Embassy!

Flotna Prodaja

Neka vozni park bude Vaš najbolji PR